Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RE] Ravens  (Przeczytany 16802 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: [Klan] Ravens
    « Odpowiedź #60 dnia: Września 19, 2011, 12:02:44 »
    Zgodzę sie, sam byłem gdy dostał bana na 22nd oficial battle,

P.S. Nigger, powinni cie odbanowac w tym tygodniu...
    Tam mi przynajmniej napisali
    (click to show/hide)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #61 dnia: Września 19, 2011, 20:24:17 »
    Żeby wyjaśnić te dyskusję proponuję oficjalny mecz w najbliższą niedzielę w godzinach 14-16 . Najlepiej w jak największych składach (mam nadzieję na 12+)

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #62 dnia: Września 19, 2011, 20:28:00 »
    Hah Ignatus , czemu wy gracie mecze i sparingi w czasie gdy (jak to sie u nas w PE mówi) ludzie pałaszuja sobie zupke popołudniu :-)

Offtop, ostatnio był rosół , mniam
    (click to show/hide)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #63 dnia: Września 19, 2011, 20:33:30 »
    U nas w Refie to się ludzie zastanawiają czemu wy gracie mecze w piątki. I to o osiemnastej :P
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #64 dnia: Września 19, 2011, 20:38:04 »
    michał dobrze zauwazyles ! przez ten mecz z REFem nie obejrzalem odcinka w pierwszej milosci !
    a ty blacha nie marudz bo wkoncu zagramy 1. raz z Hitmanami :D
    Retarded are everywhere

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #65 dnia: Września 19, 2011, 20:39:48 »
    ^^^ odpowiedz jest prosta nie maja w inne dni czasu bo pewnie pracują, studiują itp z tego co wiem oczywiscie.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #66 dnia: Września 19, 2011, 20:49:03 »
    Logika

Nie mamy po 13 lat - pracujemy i studiujemy w tygodniu, weekendy ,popołudnia i przede wszystkim piątkowe i sobotnie wieczory spędzamy na z lekka innym sposobie relaksowania- oczywiście zdarzy się że kilka osób gra o różnych porach- typu piątek 18 ale doświadczenie pokazało że większość klanu najwięcej czasu ma właśnie w niedzielne popołudnie:) Próby grania w innych porach zawsze kończyła się klęską organizacyjną i małą frekwencją (chyba że ktoś chce grać o 1 w nocy bo czasem uda się zebrać o tej porze spory skład hehe:P)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #67 dnia: Września 19, 2011, 21:52:08 »
    U nas w Refie to się ludzie zastanawiają czemu wy gracie mecze w piątki. I to o osiemnastej :P
    Akurat godzinę 18 zaproponował nam SirLuca, wiec się zgodziliśmy, więc reklamacje nie do nas ;)

Nie mamy po 13 lat - pracujemy i studiujemy w tygodniu, weekendy ,popołudnia i przede wszystkim piątkowe i sobotnie wieczory spędzamy na z lekka innym sposobie relaksowania[...]
    Hmmm... to dziwne, bo u mnie mając 13 lat i teraz mając 17 lat mało się zmieniło, jeżeli chodzi o czas wolny. No niby wyższy etap szkoły i inne "kije muje dzikie węże", a jednak wciąż na pc przesiaduje się po 6 - 7h/dzień szkolny i jakoś się żyje :) Na jedyna wada to niszczenie wzroku ;>
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2011, 21:58:02 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Września 19, 2011, 22:00:31 »
    Pupa nie niszczenie wzroku.. wzrok sie niszczy bo konia męczysz za duzo.. od kompa moze najwyzej glowa bolec albo oczy.

noo a tak po zatym wszystko sie chyba wyjasnilo ^^
    Retarded are everywhere

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #69 dnia: Września 19, 2011, 22:15:24 »

Hmmm... to dziwne, bo u mnie mając 13 lat i teraz mając 17 lat mało się zmieniło, jeżeli chodzi o czas wolny.

Jak miałem 17 lat to też tak miałem.Teraz mam 27 i życie delikatnie mówiąc wygląda zupełnie inaczej:D

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #70 dnia: Września 19, 2011, 22:32:37 »
    Hmmm... to dziwne, bo u mnie mając 13 lat i teraz mając 17 lat mało się zmieniło, jeżeli chodzi o czas wolny. No niby wyższy etap szkoły i inne "kije muje dzikie węże", a jednak wciąż na pc przesiaduje się po 6 - 7h/dzień szkolny i jakoś się żyje :) Na jedyna wada to niszczenie wzroku ;>

Spoko kamilo ale pamiętaj, że http://www.youtube.com/watch?v=uCqOBBSONlI

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #71 dnia: Września 19, 2011, 23:06:30 »
    Widzisz Kamillo, niektórzy mają inne priorytety. Można czasem pójść gdzieś z kolegami, pograć w piłkę, spotkać się z dziewczyną, pójść na melanż albo nie wiem co tam jeszcze... Na twoim miejscu skierowałbym się do poradni, tam dostaniesz dokładne instrukcje jak radzić sobie z uzależnieniem od komputera... I tutaj nie jestem złośliwy, czy coś...

EDIT:// Yoda, tanie wińsko?:D Hahaha, u mnie jakoś w mieścinie do taniego wińska nikt nie jest przekonany;)
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2011, 23:53:58 wysłana przez Arthasan »

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 19, 2011, 23:30:48 »

A znasz takie, być może dla Ciebie abstrakcyjne jeszcze pojęcie, jak dziewczyna?

Znajomi? Koledzy? Puby? 17 lat to dobry czas na próbowanie taniego wińska nad rzeczką. U mnie - była to Warta.

Czasem fajnie jest sobie pograć w piłkę - taka kulka, co to lata po boisku i trzeba ją nogą wbić do bramki.

Ostatecznie, wieczorami, można pograć. A i tak człowiek wtedy jest zbyt zmęczony i woli poczytać :P

Nie powiem, też potrafię sporo przeznaczać na komputer, ale bez przesady :o

Jednak, mała konkluzja - co to ma wspólnego z klanem Ravens? o-o

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #73 dnia: Września 19, 2011, 23:41:40 »
    Fajnie poczytac wasz spam,ale radze wam lepiej przestać :)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #74 dnia: Września 19, 2011, 23:56:40 »
    Tak, chcecie pogadać o czymś innym niż Warband i klan RE, zapraszam do działu Offtopic.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"