Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dezerterzy  (Przeczytany 1318 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Memento Mori

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dezerterzy
    « dnia: Września 07, 2011, 09:01:58 »
    Czy wie ktoś jak uchronić się przed dezercją w nocy, zwłaszcza najlepszych jednostek? Właśnie dwóch towarzyszy husarskich trafił szlak z tego powodu, a morale w statystykach oddziału miałem na 90 i byłem po sporej bitwie, która dodała sporo tych punktów. Kiedy sprawdzałem informację o większości jednostek, miały "bardzo dobre" lub "znakomite" morale. Być może zaważył fakt, że tych 2 husarzy wziąłem w niewolę a następnie ich zwerbowałem? Próbowałem relodować, ale nic to nie dało i co noc uciekali nie ważne, czy byłem w mieście czy nie...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Dezerterzy
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:24:39 »
    Jeśli ich rekrutujesz po wzięciu do niewoli, to normalne że będą Ci uciekać.
    Istnieje oczywiście sposób na to, możesz ich zwerbować ale musisz ich natychmiast dać do garnizonu na dobę (nie mniej). Wtedy nie będą Ci uciekać.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.