Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemy z rozkazami przy oblężeniu  (Przeczytany 1273 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline biomech

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problemy z rozkazami przy oblężeniu
    « dnia: Lutego 21, 2008, 13:05:36 »
    Witam
    jezeli temat gdzies juz byl poruszany to z gory przepreszam, ja nie znalazlem.
    otoz przy zdobywaniu zamkow mam problem  z debilami z mojej zalogi ;)    konkretnie z ich wlazeniem na mur
    przy wiezy z katapulta i malym wylomie w murze wlaza  bez problemu , natomiast przy samej drabinie , wydaje polecenia charge, follow me, nawet jak juz jestem daleko na murach to daje hold this position , a moje glupki wlaza na drabine i nawet jak maja wyczyszczone mury przeze mnie to nie potrafia przeskoczyc z drabiny na mur :(
    druga sprawa przy zdobywaniu miast nie dziala funkcja mapy wywolywana na mapie bitewnej w terenie   klawiszem backspace.  tez mnie to denerwuje
    pomozcie :)
    pozdrawiam

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Problemy z rozkazami przy oblężeniu
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 21, 2008, 14:36:05 »
    Tak, tym sie wlasnie roznia oblezenia, od zwyklych bitew... cuz to cud, ze w ogole AI jako tako atakuje podczas szturmow... pamietam ze w wersji 751 mieli nawet problem z wejsciem po drabinie - jak widac w coraz to nowych wersjach AI jest sprawniejsze, wiec moze w ostatecznej wersji bedzie lepiej w tym wzgledzie.

Offline m1o1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problemy z rozkazami przy oblężeniu
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2008, 13:38:12 »
    w wersji 751 to oni wogole niechca wejsc na drabinke w wersji 808 problemy juz przy murze ale przechodza a w 903 rzadko kiedy sie blokuja przy murze mozliwe ze w nastepnej wersji nie bedzie juz problemow (no i mam nadzieje zrobia wnetrza wiez zeby mozna bylo na takowa wejsc :) )