Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kulum  (Przeczytany 1838 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hakeo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kulum
    « dnia: Września 01, 2011, 21:07:08 »
    No więc chodzi o quest, w którym trzeba znaleźć we wsi ,,nervous man'' i go zabić. Problem jest w tym, że najzwyczajniej go nie ma, jakoś nigdy nie miałem problemów z odnalezieniem go, chodzi o wieś Kulum. Czy jest szansa, że jest to jakiś błąd? Szukałem dokładnie z 10 razy i w dzień i w noc.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Kulum
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 01, 2011, 21:15:36 »
    Rozwiązania które mi przychodzą do głowy:

a) Nerwowy człowiek jest zawsze w najrzadziej uczęszczanym miejscu wioski. Niektóre z nich natomiast mają coś w rodzaju leśnego cmentarza, kościoła, albo młyna, postawionych bardzo daleko od centrum. Być może nie zauważyłeś.

b) Pomyliłeś nazwę wioski (bardzo mało prawdopodobne, ale jednak).

c) Przykry bug, jednak nigdy się z nim nie spotkałem. Zawsze w takich sytuacjach w końcu znajdowałem tego zbója, w jakimś punkcie na jej końcu albo w wygódce obok pola.

DOWN: Przecież pisał, że w dzień sprawdzał.
    « Ostatnia zmiana: Września 02, 2011, 14:31:22 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 01, 2011, 22:34:29 »
    No i musi być to dzień...

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 02, 2011, 18:57:51 »
    Może włącz tryb edycji i w nim spróbuj go poszukać. Wiem, że to oszustwo, ale jak nie możesz go znaleźć, a zależy ci na tym to tak będzie ci znacznie prościej.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 02, 2011, 23:14:05 »
    Kiedyś w podstawce ten nerwus ustawił się dosłownie w tle, przez co nie mogłem do niego zagadać i miałem niezaliczone zadanie... tutaj może się schować nawet w jakimś budynku.

Offline Hakeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 07, 2011, 16:15:53 »
    Rozwiązania które mi przychodzą do głowy:
    a) Nerwowy człowiek jest zawsze w najrzadziej uczęszczanym miejscu wioski. Niektóre z nich natomiast mają coś w rodzaju leśnego cmentarza, kościoła, albo młyna, postawionych bardzo daleko od centrum. Być może nie zauważyłeś.

Miałeś rację, myślałem że cele zawsze znajdują się za jakimś budynkiem i nie spodziewałem się, że będzie tak daleko, był schowany za drzewem koło cmentarza