Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zmiana sieci komórkowej  (Przeczytany 947 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Zmiana sieci komórkowej
    « dnia: Września 01, 2011, 13:57:05 »
    Witam. Ostatnio postanowiłem zmienić operatora sieci komórkowej. Do tej pory miałem Plus GSM ale oni lecą w ch** gdzie tylko mogą. I tu moje pytanie. Jaką sieć polecacie? Przeglądanie ofert poszczególnych operatorów mija się z celem bo oczywiście każdy o sobie pisze jak najlepiej a mnie interesuje opinia użytkowników i to jak naprawdę sprawy wyglądają.
    To co najbardziej mnie interesuje to sms do różnych sieci(piszę ich sporo więc jakieś promocje lub pakiety mile widziane) i pakiety internetowe.
    Z góry dziękuję za odpowiedzi ;].

Offline AntenaOdTv

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Witam w piekle
    Odp: Zmiana sieci komórkowej
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 02, 2011, 18:00:12 »
    Play!!!

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 02, 2011, 19:22:41 »
    Ja jestem w Plusie od baaardzo długiego czasu i nie mam z nim problemów. Ja bym nie zmieniał :).

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 26, 2011, 09:31:18 »
    Wg w chwili obecnej najlepszą ofertę ma Play.
    Dzwonisz i piszesz gdzie chcesz - do wszystkich w takiej samej cenie, nie zwracasz uwagi na to kto w jakiej sieci jest.
    Np w mixie pakiet 200 sms do wszystkich 5 albo 6 PLN nie pamiętam dokładnie, np ja za 5 pln mam 1 darmowy numer - pakiety bardzo Ciekawe.

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • vikings MoHitO
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 30, 2011, 08:07:58 »
    Moim zdaniem tez play. Mam abonament za 100zl i wogole nie sprawdzam konta. Po prostu używam internetu dzwonie pisze i zostaje mi 80zl. Jedynym minusem jest zasięg. Dla mnie jest slaby