Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z przynależnością  (Przeczytany 2464 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Problem z przynależnością
    « dnia: Sierpnia 30, 2011, 22:23:38 »
    Mam pytanie.
    Wypełniłem misję o nazwie "Obrona wsi" daną od Ukraińskiego Dowódcy pamiętam tylko że ma na imię Prokop.
    Ukończyłem ją i wtedy rozmawiałem ze staruszkiem co mi dał misję "Tajemnica Czarnego Hetmana" właściwie to ja ją podjąłem.
    Ale sęk w tym że po śmierci tego staruszka był jakiś komunikat wiem tylko tyle że dołączyłem do "czegoś",więcej nie przeczytałem bo się zapędziłem i pospiesznie przeszedłem dalej.

Teraz już u żadnego władcy nie mam opcji "Pragnę zaoferować ci służbę,Waszmość"
    Patrzyłem we frakcjach i wśród poddanych w żadnej nie znalazłem siebie.
    W moim opisie też nie ma że należę do jakiegoś mocarstwa.
    Ale jednak wydaję się że należę bo nie mogę się przyłączyć do żadnego.
    Myślałem że da się to jakoś naprawić u tego Prokopa (jakmutam)
    Ale już od półtora miesiąca nikt nie wie gdzie on jest i nigdzie go nie widziano,zupełnie jakby wyparował.
    Proszę o odpowiedź.
    Jak odłączyć się od tego "czegoś" w czym teraz jestem,żebym mógł przyłączyć się do jednego z mocarstw?

Mam jeszcze jedno mniejsze pytanie związane z misją.
    Nie pamiętam jak się nazywa ale trzeba zabrać pieniądze od starosty wsi Dunajowice(może być błąd w nazwie) i dać je Hetmanowi Bogdanowi Chmieleckiemu.
    Lecz to nie jest misja "Zbiór podatków"
    On sie nie zgadza na poczatku,to trzeba powiedzieć "Ogniem i Mieczem"
    Ale to nie działa za każdym razem odpowiada "Nie wrzeszcz mi nad uchem..." i dalej mówi że zaraz zwoła wieś i pożałuję.
    Inne okrzyki też nie działają.
    Tu też proszę o odpowiedź.

Proszę o szybkie odpowiedzi.
    Pozdrawiam.
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Problem z przynależnością
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 30, 2011, 22:32:11 »
    Odnośnie pierwszego pytania - Rozpocząłeś kampanię Wojska Zaporoskiego, congratz!
    Wypytuj szlachtę kozacką o "Czarnego Hetmana", by pociągnąć ją dalej... A ten komunikat, który pominąłeś, to była właśnie informacja, że wybrałeś już "stronę". Najlepiej sprawdź dziennik.

Odnośnie misji w Dunajowcach - znajdź jakiegoś Moskala i zapytaj o "Zawołanie kozackich powstańców" (czy coś w ten deseń). Powinien powiedzieć coś w stylu "Na sławu i szczaiste" -> to jest to "tajne hasło". Wówczas wójt da pieniążki, a Ty po opuszczeniu wioski dostaniesz moralną propozycję od samego siebie.

Pozdrawiam!

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 30, 2011, 22:52:47 »
    Po 1:
    Czemu nie ma mnie na liście poddanych w Wojsku Zaporowskim?
    Po 2:Przeglądałem dziennik i nic nie było

Po 3: Dzięki ;DDD
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 30, 2011, 22:56:38 »
    I jeszcze jedno pytanie.
    Z kąd brać taki wojska prosto z państwa czyli np:Żołnierz zaporoskiej piechoty,Jeździec zaporoski?
    Czy jest jakiś sposób na rekrutowanie ich niż tylko odbijanie tych który trafili u wroga do niewoli?

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 17, 2011, 19:53:42 »
    Powie mi ktoś?
    Da się rekrutować armię krajową? Czy da się tylko rekrutować najemników??
    Jeśli się da to jak?