Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wojna  (Przeczytany 902 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Senko

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wojna
    « dnia: Sierpnia 30, 2011, 15:22:38 »
    Cześć. Należe do krolestwa Vaegirów i podbiłem z nimi prawie połowę mapy, dzięki pojedyńczym wojną. Teraz niestety dołączyły się kolejne wojny i mam ich 4. Król Yaroglek chce zakończenia wojny z każdej strony a ja sam już nie daję rady bronić podbitego terytorium. Jak mogę że tak powiem "pomóc" w zawarciu pokoju? ;<

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Wojna
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:47:28 »
    Miasta czasem zlecają (poprzez tego gościa, co zleca zadania w mieście) zawarcie pokoju. Swoją drogą, to dziwne, że 4 wojny i nie ma pokoju - zwykle w przypadku 3 wojen państwo automatycznie godzi sie na pierwszą z brzegu propozycję pokojową. Może to podstawka albo zmienione (na gorsze) ai? Mniejsza z tym, i tak jedynym sposobem na pokój jest quest w mieście.

Offline Senko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 31, 2011, 10:26:41 »
    Po kilku miastach już chodziłem i dawali mi tylko te zadania na ochronę karawany, odbicie córki itp. Mam szukać po miastach moich, mojego królestwa czy może przekradać się do obcych? :<

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 31, 2011, 11:14:19 »
    Z tego co pamiętam, mieszkańcy (znaczy Ci, co Ci dają zadanie) wywodzą się z królestwa, ogarniętego wojną, czyli w Twoim przypadku z królestwa Vegirów i to wśród nich musisz szukać tego zadania.

Offline Senko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 31, 2011, 12:44:53 »
    Dobra, przedarłem się do jednego miasta Sułtanatu i tam dostałem zadanie pokoju. Wydaje mi się, że trzeba szukać miast po obu stronach które mają kryzys, problemy finansowe itp (w opisie można wyczytać). ;)