Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem Patcha 1.011 - Uwaga na "Ekstra Klasykę"!  (Przeczytany 2268 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Analiticus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem Patcha 1.011 - Uwaga na "Ekstra Klasykę"!
    « dnia: Sierpnia 29, 2011, 23:42:33 »
    Czy ktoś miał taki problem? W pudełku tylko klucz rejestracji elektronicznej. Oto skan:
    http://www.myimg.de/?img=extraklasyka585eb.jpg
    Kupiłem Mount and Blade w extra klasyce. za 15 złotych zafoliowaną (w sklepie). Jest to wersja 1.010. Zdziwiłem się że gra nie posiadała klucza aktywacyjnego był podany tylko klucz rejestracji elekronicznej na cd projekt. Po zdjęciu folii gra miała instrukcję tylko na okładce (za przezroczystym plastikiem) i informacje, że instrukcja w pdf znajduje się na płycie. Gra chodziła normalnie do momentu zainstalowania patcha 1.011. Po instalacji patcha gra woła  w języku angielskim enter your serial number. Normalnie koszmar. Teraz muszę reinstalować grę. Na cd project nie wyszły żadne patche. (ściągnąłem z taleworlds aby mi chodził mod dynasty warriors a tu kicha teraz muszę usuwać grę). Nie kupujcie w ekstra klasyce nie dość że okrojona z książeczki to jeszcze nie da się patchować.

P.S. Lepiej chyba dorzucić te 5 zł i kupić Platynową kolekcję lub pudełkową z serialem.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 14:04:54 wysłana przez Analiticus »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Problem Patcha 1.011 - Uwaga na "Ekstra Klasykę"!
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:40:06 »
    Wersje 1.011 i 1.010 są kompatybilne. Zwyczajnie w 1.011 dodali kompatybilność zapisów z 1.003 czyli edycją premierową. Aczkolwiek brak klucza jest sprawą bardzo irytującą, jakbyś chciał pograć w starsze wersje musiałbyś korzystać z wersji demo.

Offline Albercik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 02, 2012, 21:28:13 »
    no i co w takiej sytuacji robić ? ja mam tak samo: kupłem oryginał, a po instalce 1.011 żąda klucza! mimo, że patch ściągnięty ze strony producenta programu !!!

skąd mam mieć kllucz ?

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 05, 2012, 18:50:30 »
    Cóż, też jestem (nie)szczęśliwym nabywcą Mount&Blade w wersji Ekstra Klasyka i -ponieważ wątpię by klucz dało się jakoś uzyskać- jest jakiś sposób by przynajmniej usunąć ten durny limit jednostek? Zależy mi tylko na tym i możliwości grania w mody na takiejże grze. Wystarczy jakieś grzebanie w plikach, czy by to zrobić naprawdę trzeba bawić się z tymi pseudo-nielegalnymi (pseudo gdyż gra zakupiona) sposobami lub zostawić w spokoju ten limit?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 06, 2012, 16:45:32 »
    Pozostaje zainstalować wersje płytową. 1.011 i 1.010 są ze sobą w pełni zgodne jeżeli chodzi o mody itp.

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 29, 2012, 13:07:20 »
    W sklepach tylko extra klasyka M&B 1.010 a gdzie można kupić te wersję z 1.011?