Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czemu ona tak mówi  (Przeczytany 982 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kuba67

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Czemu ona tak mówi
    « dnia: Sierpnia 28, 2011, 23:33:53 »
    Hurra mam Warbanda więc : Mam poślubić lady  nazwijmy A, szukałem ją na każdej uczcie w kraju,  jestem wasalem, mam renomę, serdeczność, ojciec się zgodził no i ma być ślub mają mnie powiadomić. Teraz gdy chcę z nią porozmawiać i biorę spotkanie z damą ona mówi coś tam ''Najdroższy strażnicy wpuszczają Cię do środka różne myśli chodzą po głowie...'' mówi ten tekst, czy to jakaś awaria bo inni mówią ok np. Tata ( jestem wasalem Swadii )  czy tak będzie aż do ślubu i wesela ? A mam 364 dni na ukończenie więc jak to do ślubu to ślub kiedy się odbywa ??

Szukałem pod nazwami ''mariaż'' i ''ślub'' ale nie było :)
     Dodaje na końcu ''Niedługo wyruszamy'' to znaczy ze opuszcza Carladię ? Bo jak spotkałem się z nią w zamku obok hrabii mówiła że król Harlaus ma włość walcznego rycerza ''czyli mnie''.Pozwolił nam odejść do rodzin czy coś takiego...

Mówi o wojnach czyli to co powiedział jej ojciec możecie napisać częściowo czyli :ślub będzie w
    inni inna informacja i ja sobie jak detektyw to poskładam.

Juz po ślubie jest ok !
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2011, 17:57:44 wysłana przez Kuba67 »