Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brak napisów w czasie bitwy i na mapie głównej  (Przeczytany 2413 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ksyz4488

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brak napisów w czasie bitwy i na mapie głównej
    « dnia: Sierpnia 28, 2011, 16:40:06 »
    Witam
    Ostatnio zainstalowałem patch 1.143 do Dzikich Pól i niestety juz po jego instalacji nie wyświetlają mi się informacje o obrażeniach, doświadczeniu i te pojawiające sie na mapie głównej. Jednym słowem...cały Log;] Już kilka tematów znalazłem odnośnie podobnych problemów ale niestety nikt nie raczył sie w bardziej rzeczowych słowach wypowiedzieć tak więc mam nadzieje, że tym razem mnie uda się ta sztuka:) Dodam tylko ze na patchu 1.139 takich problemów nie mam a reinstal pomógł tylko tyle, że po pierwszym odpaleniu faktycznie nie było problemu z Logiem jednak juz przy nastepnych próbach zagrania problem powraca. Prosze o pomoc i z góry dziękuje:)

P.S. Zły dział na założenie tematu;/ mój bląd o ile można prosić moderatora to prosiłbym o przeniesienie i z góry przepraszam...przez nieuwagę złą zakładkę kliknąłem...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2011, 16:45:05 wysłana przez ksyz4488 »

Offline Swadians

• Użytkownik
    Odp: Brak napisów w czasie bitwy i na mapie głównej
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 17, 2011, 18:44:55 »
    A masz włączone napisy w opcjach?
    Hitler był zły ale Long Cat jest jeszcze gorszy...

Offline Geraltek

• Użytkownik
    Odp: Brak napisów w czasie bitwy i na mapie głównej
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 29, 2012, 10:06:15 »
    Ja mam taki sam problem. Widzę że niestety nikt chyba nie umie tego naprawić.