Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wskaźnik Sporów  (Przeczytany 1361 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FTR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wskaźnik Sporów
    « dnia: Sierpnia 26, 2011, 22:19:59 »
    Witam,

Może ktoś wyjaśnić jak działają spory? Otóż grałem sobie grałem aż nagle przestałem dostawać lenna/nie mogę kandydować na marszałka. Patrzę, a mój wskaźnik sporów wynosi 95. O co chodzi? Skąd to się bierze i jak temu zaradzić?

pozdrawiam

PS: Zrobiłem dwa questy knuj przeciwko lordowi i parę questów potęp lorda, może to przez to? Ale negatywne relacje mam tylko z 2 lordami w swojej frakcji, reszta na plusie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2011, 22:23:30 wysłana przez FTR »

Offline Varkay

• Użytkownik
    Odp: Wskaźnik Sporów
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 26, 2011, 22:26:19 »
    Skąd się biorą to do końca nie wiem :) ale przynajmniej jak zaradzić wiem,zaczekaj przez kilka dni to wskaźnik sporów będzie spadać. :>

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 14, 2011, 15:52:00 »
    Te spory odnoszą się też do lordów spoza królestwa (czyli jeśli obiłeś zagranicznego, to Cie lubił nie będzie...).

Offline raga

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 19, 2011, 14:47:37 »
    Ja mam angielską wersję. Chodzi ci może o Controversity? (zaraz obok Renown - sława/renoma?)
    Jeśli jesteś marszałkiem to zwiększa się z powodu każdej splądrowanej przez wroga wioski oraz straconego Miasta/Zamku w królestwie do którego należysz.
    Let us drink to the power drink to the sound
    Thunder and metal are shaking the ground
    Drink to your brothers who are never to fall
    We're brothers of metal here in the hall

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 19, 2011, 15:58:10 »
    inni lordowie cie nie loFFciają jak ich atakujesz i zabierasz lenna oraz twoi lordowie cie nie loFFciaja jak jest ich 10 a jeden jest UloFFciany tak ze ma wszystkie lenna.
    Retarded are everywhere