Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój  (Przeczytany 835 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gacuch

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pokój
    « dnia: Sierpnia 24, 2011, 11:29:01 »
    Założyłem Własne Królestwo, Dhirim, Uxhal i kilka zamków, sprawa wygląda następująco:

Byłem w Swadi, odbiłem Dhirim, które później należało do mnie, lecz po stu dniach przygody odebrano mi Dhirim, więc bez większych problemów odzyskałem miasto i poprosiłem o nagrodę, lecz o dziwo go nie dostałem, więc zrobiłem bunt, zrobiłem z Lazeita Szlachcica, oraz przekonałem Delinarda na moją stronę, razem z Delinardem dostałem Uxhal. Zająłem dwa zamki i chciałem zawrzeć pokój, żeby poszukać więcej Lordów, ale Harlaus nie chce ze mną tego sojuszu zawrzeć, mimo, że odpieram ataki z każdej strony i Swadia traci przewagę, to mam dość walki, kiedy po mojej stronie jest jeden Lord (Lezait ma beznadziejną armię i nawet nie wychodzi z zamku)

Co robić żeby zawrzeć pokój ? Król Harlaus chce odzyskać zamki, ale ani mi się widzi oddawanie ich. Swadia ma niedawno podpisany pokój z Nordami, raczej nikt ich nie zaatakuję (Rhodocy walczą z Sułtanatem, a Vaegirowie z Khanatem)

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Pokój
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 24, 2011, 12:28:39 »
    Zwerbuj jeszcze paru swadaińskich lordów, pokonaj parę razy Swadię i jak nie zechce pokoju, to ją rozwal.

Offline Gacuch

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pokój
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 24, 2011, 15:24:13 »
    Już miałem pokój ale znowu wypowiedziałem wojnę xD Bo Swadia miała wojnę z Rhodokami to mi sami zaproponali, na dzień dzisiejszy mam 4 Lordów: Delinard [Teść od Swadi], Vuldrat [Swadia], Asugan [Khanat] i Lazeit [Towarzysz]. 2 Miasta [Dhirim i Uxhal] 4 Zamki [Reindi, Tilbaut, Senezguda, Rinbault] i sporo wsi