Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ranking Polskich klanów  (Przeczytany 7148 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gamevinci

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Być czy nie być?
    Odp: Ranking Polskich klanów
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 24, 2011, 14:58:56 »
    A ja myśle że to dobry pomysł.

PS. Piszę się Green Rhodoks ,a nie Green Rhodok
    Nic mi się nie chce...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 24, 2011, 15:18:57 »
    Cóż, ToM skład to pojęcie względne, przyjrzyj się chociaż turniejom, jakie sie obyły.
    Na turnieju PE optymalną ilością graczy biorących udział na meczu było 12
    Na turnieju IPLu zaś, 12 osób, to oba składy łącznie liczyły na meczu...

Więc, najpierw warto by zadać im pytanie ile osób w składzie przewidują : )

A co do rankingu po namyśle,i obserwacjach dodam że, to głupi z deczka pomysł, bowiem, klany u nas powstają i upadają, cały czas...

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 24, 2011, 15:20:43 »
    Zdziwiłem się, że BC jeszcze nie jest na pierwszym miejscu, patrząc po tym, kto robi ten ,,ranking".

Offline Maciek1105

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 24, 2011, 16:17:41 »
    Szanowny nasz kolego o nicku register na jakiej podstawie stworzyłeś ten ranking? Mi to wygląda na oceninie "na oko", twoje widzimisie. Wynik jednego meczu nie przesądza o tym, że jeden klan jest leprzy od drugiego. Taką tabelę można tworzyć podczas Pucharu Polski, a nie podczas okresu "luźnych" sparingów, tym bardziej iż są (jeszcze) wakacje i w składach niektórych klanów brakuje kluczowych osób.
    Lepsza jest najgorsza prawda od najlepszego kłamstwa...

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 24, 2011, 16:54:32 »
    Zorganizuj ty... (ale porządnie!)
    I wykonaj to w 3 tygodnie bo inaczej poodpadają zespoiły bo będą znudzone lub będą mieli 1000 innych wymówek...

Zagrajcie mecze o które gość prosi a tabela się pozmienia...
    Według mnie dobra inicjatywa, jak wam się nie podoba miejsce w tabeli zagrajcie mecz - by sobie poprawić miejscówkę, a wy tu na razie tylko jęczycie jak na dzieciaki przystało...

Nie narzekamy. Ja nawet pisze, że powinniśmy być niżej. Jak się kreśli jakiś ranking to trzeba to zrobić porządnie np. jak stworzono ligę wb ostatnimi czasy. To zrobiono ładną tabele i było wszystko przejrzyście rozpisane.
    Z resztą chyba koniec tematu gdyż chłop został banitą.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 24, 2011, 17:36:19 »
    Co mnie obchodzi lista wykonana przez jakiegoś typa, którego nawet nie znam. Zresztą jak pewnie cała scena, zamiast tworzyć jakieś śmieszne tabele, zróbcie coś dla tej sceny ( turnieje z nagrodami, laddery itp ) .

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 24, 2011, 17:58:51 »
    Co mnie obchodzi lista wykonana przez jakiegoś typa, którego nawet nie znam. Zresztą jak pewnie cała scena, zamiast tworzyć jakieś śmieszne tabele, zróbcie coś dla tej sceny ( turnieje z nagrodami, laddery itp ) .
    Gorn Juz nie dlugo :) bedzie cos naprawdę dużego narazie tyle moge powiedzieć :)

a wracajac do tematu moze byc sobie jakis tam raking lecz mysle ze powinni go tworzyć ludzie którzy sa od początku na tej scenie :) takie moje skromne zdanie :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 24, 2011, 18:48:18 »
    Jeśli ktoś miałby tworzyć jakiś ranking to powinien być porządny.

A co do jakiś ciekawych rzeczy na polskiej scenie Warbanda to powinien ktoś zorganizować Polską ligę. ;)

Takie moje skromne zdanie.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 24, 2011, 19:26:58 »
    Bractwo Sigmara dawno nie istnieje,wiem bo jestem jednym z jego założycieli.Pozdrawiam,Aldred.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 24, 2011, 19:36:43 »
    Apo jest po prostu piekielnie dobrym trollem. Napisal posta i od razu spam na dwie strony. Wysmarowal zalosnie nieudolny ranking majacy pokazac, ze jego bc jest zajeswietne, bo wygralo jednego spara z rzadziutkim, nowym klanem. Turnieje sie co jakis czas odbywaja, i organizatorow nie ma co poganiac. Bez sensu jest jarac sie ta ,,propozycja'', bo takich propozycji byla juz masa, Apo wcale nie jest pierwszym ktory wpadl na taki pomysl; ponadto, kolejnosc zaprezentowanych klanow wzial zupelnie z sufitu. Wdawanie sie w dyskusje to karmienie jego ego, i nic konstruktywnego z tego nie wyniknie.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 24, 2011, 20:02:13 »
    Gorn Juz nie dlugo :) bedzie cos naprawdę dużego narazie tyle moge powiedzieć :)

Kolejny turniej, którego zasady będą "z dupy" i banerkami jako nagrody ? - nie dzięki

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 24, 2011, 20:43:50 »
    Koszulki których nigdy byśmy nie dostali

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 24, 2011, 21:16:11 »
    Kolejny turniej, którego zasady będą "z dupy" i banerkami jako nagrody ? - nie dzięki
    Dokładnie, druga edycja Mistrzostw Polski Patologi nie jest nikomu potrzebna...Może, prawda w oczy kole ale turniej IPLu miał, po prostu chore zasady, i mało kto chyba pragnie powtórki z rozrywki, czyli turnieju 6-osobowych drużyn, z ograniczeniami klas,i wstępnie pokracznie zrobionymi mapami nad których sensem nie ma co gadać,bo takowego nie było.
    I nie jest to żadna, prowokacja tylko po prostu osąd człowieka który, brał udział w turnieju Korsarza a teraz Lusta... Co by o nich nie mówić, to jednak jakiegoś sensu w zasadach się doczytałem...

PS.
    Taaa, koszulki..chyba raczej krzesła xD
    Już to widzę, w regulaminie" Jako że, pozbywamy się sprzętu z firm, to nagrody to :1. Miejsce -Niedziałająca drukarka(do podziału na druzyne),  2 miejsce- Zszywacz 3 miejsce- krzesło...)
    Aha drodzy admini-to nie prowokacja tylko żart, PE też nic nie ufundowało, więc śmieje się także z siebie...a wiecie, dobry Lygryss wybacza prowokowanie(chodź to nie prowokacja)lygryssowi który nie ma zamiaru prowokować ^^
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2011, 21:28:15 wysłana przez lygrys »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 24, 2011, 21:18:10 »
    W ogóle boję się wejścia sir_Bułki do tego tematu ;)

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 24, 2011, 21:49:03 »
    Żal mi dupę ściska. Potraficie tylko krytykować, a ruszyć dupą, żeby coś się ruszyło na polskiej scenie niełaska.