Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: gra "nie widzi" sejwa  (Przeczytany 751 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yossarian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    gra "nie widzi" sejwa
    « dnia: Sierpnia 23, 2011, 12:26:55 »
    Witam, to mój pierwszy post tutaj, chociaż forum czytam od jakiś 2 lat :) Ale mam problem i trzeba ujawnić swoją obecność :)

Otóż gram sobie z realistycznym zapisem, na jednym sejwie. Wczoraj wyłączyłem grę, dzisiaj rano włączam a tutaj - przestawione wszystkie opcje graficzne na minimum, takoż poziom trudności. przestawiłem tak jak było wcześniej. Chcę wczytać i klops - nie ma sejwa :/

Wszedłem do my documents do folderu diplomacy ( bo na tym modzie gram ) i jest sejw. ustawiony jako otwierany domyślnie grą Portal 2 :D. Przestawiłem żeby był otwierany przez warband i nic, dalej nie widać. Jest w formacie .SAV - to dobry format?

Co w takiej sytuacji robić? Mogę przywrócić jego wcześniejsze wersje, ale stracę wtedy kilka lvli i nie mam pewności że zadziała

będę wdzięczny za pomoc :)

Offline Yossarian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: gra "nie widzi" sejwa
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 23, 2011, 16:18:36 »
    sprecyzuję: nazwa sejwa to "last save backup". zrobilem nową grę, skasowalem sejwa i zostawilem taki backup ( oczywiscie przenosząc wczesniejszy) i gra tez nie widzi pliku. czyli oryginalny sejw przepadl. da sie go jakos odzyskac z tego backupu?