Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zamówienia  (Przeczytany 1477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline strykul

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zamówienia
    « dnia: Sierpnia 22, 2011, 19:16:08 »
    Witajcie, zacząłem sobie pykać w M&B With Fire and Sword (ENG) i mam pewien problem. W Królewcu zamówiłem sobie Konia i Szabelkę za coś 180000 talarów do tego w Połocku Szyszak za 90000. Królewiec przejęli Szwedzi, znikło menu "Idź do centrum miasta" myślę poszukam sobie budynku, ale nie mogę  nigdzie na nic takiego trafić, myślę ok, przepadło. Ale Połock jest cały czas na terenie RP, kiedy wchodzę do płatnerza pisze mi, że nie odebrałem poprzedniego zamówienia. Jak mam to zrobić? Pozdrawiam :)
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Odp: Zamówienia
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 22, 2011, 20:17:30 »
    Wiem o co chodzi, masz pełen ekwipunek. M usisz zwolnić miejsce i dopiero będziesz mógł odebrać zamówienie.

Offline strykul

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zamówienia
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 25, 2011, 13:46:30 »
    Mam połowe miejsca w ekwipunku wolne, chyba, że chodzi Ci o to, co "mam na sobie"
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.