Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Inny celownik? Patch 1.134+  (Przeczytany 1622 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tlenu_Brak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Inny celownik? Patch 1.134+
    « dnia: Sierpnia 18, 2011, 21:58:31 »
    Czesc, kupilem dzisiaj Warbanda i wszystko fajnie miodzio wchodze na serwa, a tu inny celownik... Taki odwrócony trójkąt z obcietymi koncami. Wy tez takie ,,cus" macie?
    Wszystko zaczelo sie od patcha 1.134, poniewaz na nim wszystkie serwery stoja. Na kazdym patchu 1.134+ tak jest nawet na 1.143

Jutro wstawie screena.

Offline Elsevier

• Użytkownik
    Odp: Inny celownik? Patch 1.134+
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 21, 2011, 19:08:05 »
    Wydaje mi się, że można to zmienić w opcjach ale nie jestem pewiem bo od dawna mam kompa w naprawie (czyt 2tyg) Może to jednak jest normalny kursor? Hmm...
    Ja czyli Elsevier. Wiem, że dużo wam to mówi ¦]

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 21, 2011, 19:16:21 »
    Ja nie umiem strzelać przy Nativowym celowniku, polecam ten: http://www.mbrepository.com/file.php?id=1546

Offline Tlenu_Brak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 21, 2011, 19:34:40 »
    Próbowalem zainstalowac ten ,,twój" celownik, ale nadal mam go. Nie wspomnialem ze zawsze jak wejde do lokacji to  jakis tekst sie pojawia typu :
    Warning ui...

Zainstalowanie gry ponownie nie pomoglo , poniewaz musze aktualizowac  Warbanda do 1.134.

Potrafi ktos wrzucic folder textures zebym mógl go pobrac? Mysle ze to pomoze i bede mial normalny celownik...

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2011, 20:12:11 wysłana przez Tlenu_Brak »