Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wybór Admina/ów dla serwera Tawerny  (Przeczytany 3358 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    Wybór Admina/ów dla serwera Tawerny
    « dnia: Sierpnia 16, 2011, 16:26:30 »
    Witam,
    Szukamy Administratorów dla serwera Tawerny.
    Proszę się zgłaszać do niedzieli, następnie zrobimy ankietę i jeśli będzie ok to wybierzemy nowych adminów.

Ja osobiście jestem za taką osobą jak Wedge Antilles(zgłaszał się do mnie), trochę z nim rozmawiałem więc, wiem kto to jest.
    Fajnie gdyby była to osoba często grająca na serwerze, nie wykluczam że wybierzemy więcej niż jednego admina.

Można coś o sobie pisać jeśli chcecie zwiększyć swoje szanse.

Jeśli będzie mało zgłoszeń ankieta ruszy później.

Pozdrawiam
    Bartek
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2011, 12:22:00 wysłana przez b@rtu$ »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Wybór Admina/ów dla serwera Tawerny
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 16, 2011, 16:39:30 »
    Cóż, ja siem zgłaszam.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 16, 2011, 18:03:12 »
    Ja też wysunę swoją kandydaturę, co ułatwiło by mi organizowanie eventów.

Co do siebie. Występuję pod nickami Petrov,Peterov,Zaremba. Jestem w koalicji klanów polskich - Armia Pierwszej Rzeczpospolitej w Armii Książąt Wiśniowieckich, oraz w 4 Pułku Piechoty Xięstwa Warszawskiego. Jestem także założycielem Korpusu Ochrony Pogranicza [KOP] do Festung Breslau. Ostatnio zacząłem organizować bitwy na WFaS'ie z czego jedna się już odbyła a ze względu braku dostępności adminów nie mam okazji zorganizować kolejnej. Cóż jestem zrównoważoną osobą, lecz jak każdy mam czasami wybuchy gniewu. Staram się zachowywać wysoki poziom kultury na serverach oraz wśród moich znajomych i przyjaciół. Jeżeli zostanę wybrany obiecuję nie trolować oraz pomagać innym graczom, rozwiązywać ich problemy związane z serverem.

Jeżeli ktoś chce mnie lepiej poznać jestem przez 18 godzin na ts3.org.pl:9987 ,na ts'ie RP [ts38.net-speak.pl:3330] oraz czasami na ts'ie REF'u na channelu 4 Pułku

KONTAKT:
    Steam: Sociek541
    Team Speak 3:Podane Wyżej
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2011, 18:44:05 wysłana przez Peterov »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 16, 2011, 18:11:03 »
    Czasem pogrywam więc i ja się zgłoszę. Większość raczej zna moje "CV" ale kilka szczegółów wpiszę;)

Nick: Argaleb ;O

Przeszłość klanowa: SRT, WV

Aktualny klan/grupa: Grey Order

Osiągnięcia jako gracz: Mistrz Polski 2010, wicemistrz Polski 2011, Mistrz Świata 2011. Król Fragów Pucharu Polski 2011;)

Osiągnięcia jako organizator itd itp...: tu mogę wpisać małą pomoc przy kilku turniejach jeszcze w SRT. Modderem niestety nie jestem, nie potrafię stworzyć nawet najprostrzego modelu;)

W WB zacząłem grać jeszcze przed premierą, testowałem WFASa od najstarszych wersji pod WB. Na serwerze gram i grać będę;)

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2011, 19:22:42 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 16, 2011, 18:47:32 »
    Zgłaszam się. Nie chcę może ingerować, aż tak w sprawy na serwerze, troszczyć się o pachołki itp. itd. Ułatwi mi to kręcenie pewnych aspektów gry, a w późniejszym czasie zorganizowanego nagrywania. Jeśli przyjdzie "co do czego" to oczywiście postaram się pouczyć graczy.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline Wedge Antilles

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 17, 2011, 11:04:53 »
    To ja może napiszę istotną informację o sobie:
    gram pod nickiem IPL_Dudek i należe do klanu Imperium Polskie.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 17, 2011, 13:30:43 »
    Mam taką małą radę...(Tak wiem ,czepiam się),ale dajcie jakieś ograniczenia/wymogi kto może być adminem. Jestem przekonany że niebawem dosłownie zasypią was zgłoszenia. Sprawa dwa, dobrze by było abyście pogadali z kandydatem i nieco go poznali aby potem nie okazało się że adminem został nieodpowiedni człowiek. Z drugiej strony jak zgłoszą się bardziej znani ludzie (specjalnie nie napiszę kto, ale kilku popieram) to będzie wam łatwiej/lepiej wybrać. Tyle ode mnie, napisałem żebyście znali zdanie osób trzecich. Tak tak ,ja się nie zgłaszam na takie stanowisko.;)
    Nie traktować tego posta jako "ataku" na was czy chęci szukania "dziury w całym", taka moja mała rada(możliwe że macie i to na uwadze).
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 17, 2011, 17:17:27 »
    Natomiast ja zaproponuje dwoch innych graczy, imo zaslugujacych na zaufanie, jakie musi miec admin.

Askorti, z APR. Regularny gosc na serwerze, aktywny w tym dziale, dobry gracz. Wspieral WFaSa bedac na uchodzstwie, tzn majac bana na tawernie. ;) Nada sie jako przedszkolanka dla niesfornych graczy :D

Zowi, niezrzeszony, ale ogarniety. Rowniez staly bywalec serwera, grajacy tam w charakterze balansu, szczegolnie uzytecznego w sytuacjach, gdy zaraz po zmianie trybu jest np. 3 na 8 :)

Z powyzszych kandydatur, popieram Zardesa i Dudka. Argaleb gra za rzadko, Archi za krotko.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 17, 2011, 17:25:04 »
    Askorti, z APR. Regularny gosc na serwerze, aktywny w tym dziale, dobry gracz. Wspieral WFaSa bedac na uchodzstwie, tzn majac bana na tawernie. ;) Nada sie jako przedszkolanka dla niesfornych graczy :D
    O, jak miło. :D

[Tusk mode ON] Jeśli zostanę adminem, to obiecuje wszystkim graczom spokój na serwerze, stały podgląd i inwigilację(Nie dotyczy "swoich").
    Do tego też mogę obiecać moim najdroższym graczom 10k golda na każda rundę i gruszki na wierzbie! Jeśli będzie trzeba, to dla Was nawet wybuduję most tam, gdzie nie ma rzeki, a co!
    Głosujcie na Askortiego, bo reszta kandydatów chce przeprowadzić zamach na demokrację! [Tusk mode OFF]

Czyli, w prawdzie humorystycznie, ale zgłaszam swoją kandydaturę na admina serwera Tawerny. :)

Offline Moczymord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 17, 2011, 18:05:15 »
    Zgłaszam się na admina tawerny.
    W WFaSa gram po kilka godzin dziennie, mam tez do niego swój własny klan i w ogóle, do nativa jestem w klanie jestem jakby to powiedzieć na CR jako oficers :)
    WFaS od zawsze to był mój ulubiony mod i obiecuje obiecuję robić eventów, wspólnych grań więcej i reagować częsciej na na różne przypadki na serwerze banami, kickami.

Wycofuje

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2011, 16:35:11 wysłana przez kacperro »
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 17, 2011, 18:06:09 »
    Ja bym osobiście wybrał (o ile by się zgłosił ) Hofiko . Jest to bardzo miły i ogarnięty gracz , po jego postach na tawernie widzę że również ma coś w tej bani :)
    A z kandydatów powyżej wybieram Peterova.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 17, 2011, 19:57:41 »
    Mam taką małą radę...(Tak wiem ,czepiam się),ale dajcie jakieś ograniczenia/wymogi kto może być adminem. Jestem przekonany że niebawem dosłownie zasypią was zgłoszenia. Sprawa dwa, dobrze by było abyście pogadali z kandydatem i nieco go poznali aby potem nie okazało się że adminem został nieodpowiedni człowiek. Z drugiej strony jak zgłoszą się bardziej znani ludzie (specjalnie nie napiszę kto, ale kilku popieram) to będzie wam łatwiej/lepiej wybrać. Tyle ode mnie, napisałem żebyście znali zdanie osób trzecich. Tak tak ,ja się nie zgłaszam na takie stanowisko.;)
    Nie traktować tego posta jako "ataku" na was czy chęci szukania "dziury w całym", taka moja mała rada(możliwe że macie i to na uwadze).
    Mamy to na uwadze, nie wybierzemy osoby, która raz na jakiś czas coś napisze i nikt tak naprawdę nie wie kto to jest...
    Możliwe że jednego wybiorą gracze a drugiego my, to wszystko zależy od ankiety.
    Pozdrawiam
    Bartek

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 17, 2011, 20:43:56 »
    A ja chciałem zgłosić Dąbrowskiego (sam wstydzi się napisać). Jest adminem na oficjalnych serwerach MM Moda i nikt się na niego nie skarży. Doświadczenie wiec ma. I w przeciwieństwie do mnie jest aktywnym graczem;-)

>>ja i kilka osób mamy ale do tego Pana, robił któregoś dnia bałagan na serwerze ze swoimi kolegami z klanu, ludzie szybko wychodzili z serwera, wtedy jeszcze posiadał admina z tego co pamiętam bo gdy oddałem jednemu z jego klanowych kolegów to groził mi banem
    b@rtu$

Nie we wszystkim musimy się zgadzać. Zaproponowałem Dąbrowskiego bo jestem pewny, że dobrze spełni swoja rolę. Ufam mu i ręczę za niego, jest człowiekiem odpowiedzialnym i co najważniejsze sprawdzonym. A decyzję pozostawię większości.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2011, 21:45:08 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Zowi

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Palahniukista
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 17, 2011, 21:19:20 »
    Zowi, niezrzeszony, ale ogarniety. Rowniez staly bywalec serwera, grajacy tam w charakterze balansu, szczegolnie uzytecznego w sytuacjach, gdy zaraz po zmianie trybu jest np. 3 na 8 :)
    Co to to nie, rola balansu mi wystarczy :P Szczególnie, gdy jest Krym vs Polska i jestem sam jak głupi, na dziesięciu z tym łukiem :x Naprawdę, nie interesuje mnie coś takiego, poza tym, jakby przyszło co do czego, to okazałoby się, że jestem za młody i za nic nie mówię na TS :P Zdecydowanie nie.
    Ja bym osobiście wybrał (o ile by się zgłosił ) Hofiko . Jest to bardzo miły i ogarnięty gracz , po jego postach na tawernie widzę że również ma coś w tej bani :)
    A z kandydatów powyżej wybieram Peterova.
    Ja też popieram pomysł z tym, aby Hofiko został adminem - i już piszę, że wcale nie dlatego, że on zaproponował mnie. Po prostu, jest to dobry gracz, gra od bardzo wczesnej wersji moda więc wie co w trawie piszczy.
    別企圖。
    Bié qǐtú.

Pozdrowienia dla wszystkich akapków :*

Offline Moczymord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 18, 2011, 16:37:27 »
    Ze związkiem, że wycofałem moją kandydaturę proponuje Askortiego na admina i Hofika popieram też.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord