Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wywala do windowsa po kilkunastu minutach gry..  (Przeczytany 2212 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Perry

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wywala do windowsa po kilkunastu minutach gry..
    « dnia: Sierpnia 12, 2011, 11:31:04 »
    Cześć, jestem nowy na forum (jak zapewne widać) i mam problem z grą M&B Ogniem i Mieczem. Otóż zainstalowałem grę, (oryginał, jeszcze pachnie sklepową pułką). Podczas instalacji ani razu nie zapytano mnie o mój CD key, (dziwne - w większości gier, jakie dotychczas instalowałem zawsze musiałem podać kod a tu nic), drugi problem polega na tym, że, po paru minutach gry wywala mnie do Windowsa, gra się zamyka, czy ktoś może miał podobny problem (mój system Vista, direct x 7 - ustawiony w grze - detale średnie, rozdzielczość 1024x768). osobiście podejrzewam że to coś z grafą, ale nie jestem pewien?? Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam..
    Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany

Offline Zowi

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Palahniukista
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Wywala do windowsa po kilkunastu minutach gry..
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 12, 2011, 12:01:44 »
    Cześć, jestem nowy na forum (jak zapewne widać) i mam problem z grą M&B Ogniem i Mieczem. Otóż zainstalowałem grę, (oryginał, jeszcze pachnie sklepową pułką). Podczas instalacji ani razu nie zapytano mnie o mój CD key, (dziwne - w większości gier, jakie dotychczas instalowałem zawsze musiałem podać kod a tu nic), drugi problem polega na tym, że, po paru minutach gry wywala mnie do Windowsa, gra się zamyka, czy ktoś może miał podobny problem (mój system Vista, direct x 7 - ustawiony w grze - detale średnie, rozdzielczość 1024x768). osobiście podejrzewam że to coś z grafą, ale nie jestem pewien?? Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam..
    Witaj Perry :) OiM jest znany ze swoich bugów i Crash-to-desktop'ów. Zpaczuj grę do najnowszej wersji, jak nie podziała odinstaluj i zainstaluj grę jeszcze raz. Powinno działać.
    DOWN: No to zaktualizuj sterowniki.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2011, 12:20:15 wysłana przez Zowi »
    別企圖。
    Bié qǐtú.

Pozdrowienia dla wszystkich akapków :*

Offline Perry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 12, 2011, 12:12:02 »
    Acha dzięki, ale ja myślę że mam najnowszą wersję gry 1.143,, po za tym wczoraj steam robił mi jeszcze jakiegoś automatycznego update`a..

Offline Medien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 15, 2011, 13:11:05 »
    Zaaktualizuj Visual C++ i Net Framework i po sprawie też tak miałem...

Offline Perry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 19, 2011, 13:25:11 »
    Zaaktualizuj Visual C++ i Net Framework i po sprawie też tak miałem...
    Super, a jak i gdzie  to się robi??