Witam, mam pewien problem i nie jestem do końca pewien, czy to nie jest czasem żaden bug. (Gram na modzie Nowa Ojczyzna)
Mając dzień 400 zdecydowałem, że już czas zakładać własne królestwo. A że akurat byłem wasalem u Ragnara, to postanowiłem poprzejmować kilka zamków i miast, a potem wszcząć rebelię, jak mi któregoś nie będzie chciał dać. I właśnie tutaj jest problem. Mam już dzień około 550, mam 3 miasta, 2 zamki i 3 wsie, a Ragnar ciągle daje mi więcej. Chciałbym się już odłączyć od nordów i stworzyć własne państwo głównie dla tego, że są oni teraz bardzo osłabieni, bo mają od dłuższego czasu wojnę z trzema państwami. Wiecie może od czego to zależy? Raz już nawet odmówiłem przyjęcia wioski, (bo pisało, że nie będę otrzymywał nagród przez jakiś czas) a potem zaatakowałem na Uxkhal i poprosiłem je w ramach nagrody - oddał bez problemu. :(
W poprzednich save'ach wszystko było dobrze. Miałem chyba 2 światy, na których tak rozpocząłem własne królestwo.
Szukałem na forum, nic podobnego nie znalazłem. Za wszelką pomoc będę wdzięczny :)