Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mehemet-Gerej nie chce rozmawiać  (Przeczytany 1632 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BezimiennyBohater

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mehemet-Gerej nie chce rozmawiać
    « dnia: Sierpnia 10, 2011, 16:04:19 »
    W sumie trochę nie trafiłem w tytuł ale nie mam pojęcia jak to określić. Otóż dostałem misję z nowym chanem i spytałem się podróżnika gdzie on jest. Dowiedziałem się, że w kijowie i pojechałem tam. Kiedy ide do tego mehemeta i mam 2 opcje dialogowe, żeby mi opowiedział swoją historię oraz że pora na mnie. Wybrałem tą pierwszą opowiedział mi swoją historię i ja zamiast w menu wybrać chce się za tobą wstawić bla bla bla to mowię pora na mnie. mam 608 renomy oraz 70 osobowy oddział. Czy problemem może być to że dalej jestem wasalem Rzeczpospolitej (taki bug :*). Dzięki i pozdrawiam

Offline KamilW

• Użytkownik
    Odp: Mehemet-Gerej nie chce rozmawiać
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 10, 2011, 20:08:34 »
    Tak, problem jest w tym ze jestes poddanym Krola Kazimierza. Musisz sie wybrac do tego ostatniego i zrzec sie przysiegi. Krol wtedy zareaguje jakos agresywnie wedlug mnie. Powie ze masz prawo odstapic od przysiegi ale mowi tez zebys sie juz mu nigdy nie pokazywal (nie martw sie, on cie tylko straszy; bedziesz mogl potem wrocic do Krola). Wtedy mozesz isc i dogadac sie z Mehmet-Gerejem.

Offline BezimiennyBohater

• Użytkownik
    Odp: Mehemet-Gerej nie chce rozmawiać
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 10, 2011, 22:43:29 »
    Dzięki pomogło, jesteś pro :D Do zamknięcia