Jak ostatni cham nie przywitałem się z wami, omijając kompletnie ten temat wzrokiem. HAŃBA MI I POTĘPIENIE !
A więc do rzeczy teraz.
Nazywam się Janusz i pochodzę z Podlasia. Nie posiadam oryginalnej wersji gry, ponieważ ostatnimi czasy gram tylko dla relaksu a nie dla gry z kolegami i tym podobne (choć może w przyszłości zaopatrze się w oryginał). Tak ogólnie to moją przygode z M&B zacząlem od tego, że mój kolega ciągle mi na teamspeak podniecal sie M&B Warband i jakoś mnie to wciągnęlo (zapalonego gracza, który zdobywał kosmos w EVE Online, walczył w Total Annihilation i tempił ludzi w Starcraft Brood War, zaciągnięto do szabli gdzie poczul się jak nowo narodzony).
Mam 21 lat, tak na marginesie, i już zakończylem szkolne wojaze (nareszcie bo bym matke do grobu wpędził :P)
Aha i powiem wprost: Kłuje mnie jak widze jak ktoś pisze permanentne błędy w 3 zdaniach (sam nie jestem może zbyt dobry z ortografii języka polskiego i sam czasem funduje innym błędy) i powiem, że nie omieszkam powiedzieć pare slów offtopowo na ten temat dla danego użytkownika. Bo zauważylem, że coraz częsciej widać zachowania ortoignoranckie
Tak wiec... WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE ! :)
EDIT:
Ah, zapomnialem opowiedzieć o swojej postaci:
Wojownik, czystej krwii pozbawiacz życia i szerzący ból barbarzyńca, choć o szlachetnych zamiarach. Poziom gdzies okolo 32, bo gram już dluższy czas i wale wszystkich po lbie. No i teraz odłaczyłęm się od Sułtanatu Sarranidzkiemu, ktoremu byłem wierny i dołączylem do Arwy Perłowej i jej rebelii przeciwko Sułtanatowi, bo Hakim się za bardzo uważa :P