Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z misją - spotkanie ze szpiegiem we wrogim mieście  (Przeczytany 1764 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PontusMS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z misją - spotkanie ze szpiegiem we wrogim mieście
    « dnia: Sierpnia 04, 2011, 13:11:43 »
    Witam, mam mały problem z tą misją. Otóż idę do wrogiego miasta i za każdym razem, gdy chcę prześlizgnąć się w przebraniu, przyłapują mnie na tym i zaczyna się jatka. Czy moglibyście powiedzieć, co jest tego przyczyną? I czy moglibyście powiedzieć mi, jak zostawić gdzieś armię? Mam obecnie 42 ludzi i wydaje mi się, że to właśnie dlatego że oni podróżują ze mną i zawsze zostaję zauważony przy wrogim mieście nie mogę się przekraść.
    Z góry dzięki

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Problem z misją - spotkanie ze szpiegiem we wrogim mieście
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 04, 2011, 19:33:03 »
    Nie jestem pewien ale ilość armii chyba nie ma znaczenia bo mi udawało się i przy 100 chłopa w oddziale. Z tego co zauważyłem to częściej mnie rozpoznawali przy wysokiej renomie ale pokonanie kilku strażników to żaden problem :) Wojsko możesz zostawić tylko w swoim zamku lub mieście.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5