Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Battleforge  (Przeczytany 2520 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Virtual

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Battleforge
    « dnia: Sierpnia 04, 2011, 10:58:02 »
    Witam,

Battleforge jest to jest Karcianka/RTS/MMO Battleforge. Gra, dzięki swoim urozmaiceniom, naprawdę wciąga. Nie jest to kolejny RTS gdzie ciągle jest to samo, gdyż jednostki na polu zależą od kart, jakie do aktualnej bitwy wybierze gracz. Jeśli podobało Ci się anime Yugi-Oh, ta gra na pewno Ci się spodoba.
    Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o grze, zapraszam na ogólnoświatową encyklopedię wiedzy o grze Battleforge! KLIK

Pozdrawiam,
    Virtual
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Battleforge
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 04, 2011, 12:56:48 »
    Talia pure Fire :)
    Kocham ludzi, którzy stawiaja dwa oddziały z połową życia blisko siebie, eruption my love

W sumie dawno nie gralem, moze czas znow wrocic... tylko trzeba nafarmic na karty, bo wciaz kilku mi brakuje, na przyklad brak wildfire jest bolesny, kiedy gra sie przeciw pure fire

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 04, 2011, 18:52:48 »
    Ja wczoraj zacząłem grę, lecz już mi się spodobało PvP jak i PvE.
    Z chęcią pograłbym z kimś, z kim mogę się dogadać ^^
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 04, 2011, 19:34:54 »
    Jaką grasz talią? Mam mase niepotrzebnych mi w sumie kart, ktorymi czasem sie tylko bawie, w dobre rece moge oddac... lub oddac bardzo tanio, zalezy jakie karty ;)

Musze sobie od nowa ściągnąć gre, ale jak juz sie sciagnie to szukaj mnie w grze - Mortisiak

Zabiorę cię na poziomie Advanced w jakims dwuosobowym PvE to raz dwa ci levelek urosnie

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 04, 2011, 20:26:46 »
    Grałem prawie z całym osiedlem;]. Najbardziej lubiłem grać naturą na PvP a na misje lód+ciemność. Łucznicy+Szaman na PvP to miazga;]. Sprzedałem konto za 700zł jakiemuś turasowi xD. Pod koniec mojej gry z nudów rozdawałem polakom(TYLKO polakom i tylko tym ogarniętym jako, że nie karmię troli;]) rare i ultra rare za free.
    Polecam poświęcać sporo czasu na handel. Jak się już człowiek obcyka w rynku to kasa i karty mnożą się szybko;]. Czasem takie okazje się trafiały, że aż się człowiek dziwił jacy to ludzie są tępi;]. Przecież każdy durny może wejść na rynek i zobaczyć ile mniej więcej te jego karty warte ale nie... Ale gdyby nie takie przygłupy to pewnie bym się nie dorobił tyle;D.

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 04, 2011, 20:56:02 »
    Też tak robiłem, ale trzeba trochę punktów uzbierać, by móc jakieś inwestycje porobić. No i trzeba się na nowo oswoić z rynkiem, ceny sprzed paru miesiecy sa na bank nieaktualne...

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:17:35 »
    Nie wiem jak jest teraz ale ładnych kilka miesięcy temu był okres gdzie praktycznie codziennie mi przy starcie update się pobierały i co rusz jakieś nowe karty dodawali. Wystarczy wynaleźć jakiegoś jakiegoś przygłupa co za kartę mamy nowych kart nakupował, wcisnąć mu jakiś crap wmawiając przy tym, że to cuda nie widy i mecz w 10sek wygrany i biznes się kręci xD.
    Do dziś pamiętam jak za timeshiftera(nie pamiętam nazwy;] ten leczący z natury za 3 nature orby) i Colossusa wymotałem Grindera, Dreagnoughta, Frost Avatara i Bloodhorna;]. Z tego co pamiętam to wmówiłem dzieciakowi, że timeshifter to jedna z najdroższych kart bo sprawia, że jednostki są nieśmiertelne i można łatwo każdy mecz wygrać xD. Do dziś nie wiem jak trzeba być ciemnym, żeby takie ściemy łykać ale takich graczy w tej grze nie brakuje;].

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:26:53 »
    No to ty troche nieuczciwie to robisz ;p Ja nigdy takich rzeczy nie wciskalem... cene wyolbrzymiac to owszem, ale co do jednostki nie klamalem. Nie lubie niezadowolonych klientow, ktorzy mi potem spamuja jaki to ja jestem zly :D

Chociaz raz pamietam, ze wymienilem sie z kims na kolorki kart, moja byla guzik warta, a tamta chodzila chyba po 700 BFP :D I to byl moj jedyny przekret, zreszta koles sam o tym zaczal.

No, 60% pobrane :)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:19:27 »
    Porządnych ludzi też nigdy nie kantowałem;]. Ale jak wbije taki 12 latek co za kartę mamy nakupował bóg wie jakie talie a o grze nie ma pojęcia to aż sam się prosi;d. Od kantowania takich dzieci lepsze jest tylko gnojenie ich hiper, uber, mega kart talią commonów;]
    Gdy konto sprzedawałem koleś przelał mi pieniądze i zaufał, że mu potem passy wyślę się nie przejechał. Ale to dlatego, że to był w porządku typek, z którym sporo grałem i gadałem. Mimo zatrzęsienia dzieciarni i troli w Battleforge gra też sporo ogarniętych ludzi choć czasem naprawdę można w to zwątpić.

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:51:33 »
    Hmm... ja tam bym mimo wszystko takie transakcje przez allegro robil. ładnych pare stówek na zaufanie? Sorki, ale to nie dla mnie

No, ściagneło się... pora sobie przypomniec podstawy, haha ;D

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 05, 2011, 01:21:10 »
    Gram talią fire. Grałem trochę naturą, lecz ta nie przypadła mi do gustu.
    Możecie znaleźć mnie pod nickiem Scjell

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 05, 2011, 13:02:52 »
    Wiesz co dobre :) Czysta, brutalna siła, to jest to

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 05, 2011, 20:45:50 »
    Co powiecie na wspólny kanalik Battleforge na serwerze Mumble?

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 05, 2011, 21:34:56 »
    Jesli potrafisz skombinowac bez płacenia - czemu nie.
    W sumie, jakiś czas temu siedzialem na jednym serwerku, mamy tam ze znajomymi chyba jakis kanał. Jak cos moge popytac o nastepny, ewentualnie zmiescicie sie do naszego :)

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 06, 2011, 01:25:32 »
    Znam pewien darmowy serwer. Zobaczę, czy ktoś z administracji jest. Jeśli tak, to załatwię to od razu.

EDIT: Coś z serwerem jest nie tak, bo go nie widzę na liście. Poszukam jakiegoś innego.
    EDIT 2: Znalazłem kilka, w tym jeden z adminem, którego dobrze znam. Jutro wszystko z nim ugadam.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2011, 01:35:10 wysłana przez Virtual »