Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z odpaleniem..  (Przeczytany 1748 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rfou

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z odpaleniem..
    « dnia: Sierpnia 04, 2011, 00:40:02 »
    Witam, mam problem z odpaleniem gry, gdyz po uruchomieniu od razu się wyłącza i wyskakuje raport o błedach. Zauważyłem że sporo osób ma podobny problem, i polecaliście im zainstalować gre ze strony TW, aby nie musieć odpalać jej ze steam'a. Tak też zrobiłem, problem w tym że nie mogę jej aktywować, bo mój cd key ma 25 znaków, a tam można wpisać jedynie 17 znaków.. Pojęcia nie mam co powinienem teraz zrobić..

Dodam też że spróbowałem uruchomić grę na Trial modzie, zeby sprawdzic czy w ogole zadziala, i jest ten sam problem jak z wersją na steam'a.. Gra się uruchamia, jest ten poczatkowy film, a potem raport o błędach..
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 00:43:26 wysłana przez Rfou »

Offline Horace

• Użytkownik
    Odp: Problem z odpaleniem..
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 04, 2011, 01:14:03 »
    Możesz dać screena jaki to raport wyskakuje?Będzie łatwiej :)

Offline Rfou

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 04, 2011, 02:14:26 »
    http://imageshack.us/photo/my-images/801/24568331.jpg/

Wczoraj grę zainstalowałem i normalnie ładnie wszystko działało, dziś uruchamiam i tyle.. Gre reinstalowałem dwukrotnie, nic nie pomogło.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 02:19:19 wysłana przez Rfou »

Offline Rfou

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 08, 2011, 18:42:27 »
    Dodam tylko że usunięcie folderu Mount Blade Warband z moich dokumentów w którym jest plik rgl_config pomogło i gra uruchamia się normalnie, jednak po usunięciu tego psuje się save, nawet jeżeli wcześniej go skopiuje i wkleje, a problem i tak wraca po mniej więcej 2 dniach.. Nie wiem po co to pisze bo zdazylem zauwazyc ze nie palicie się do pomocy lub poprostu nie potraficie mi pomoc ale gdyby ktos sie znalazl to byloby super..

Offline michail424

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 09, 2011, 09:14:25 »
    mam dokładnie taki sam problem jak ty i kilka innych osob na forum ale nikt nie potrafi nam pomoc, a i tego screena to powinieneś zrobić z rozwiniętymi szczegółami bo sam ten raport o  błędach nie wiele nam mówi

Offline Rfou

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 09, 2011, 18:43:45 »
    To może pora poinformować twórców gry, albo coś takiego o tym problemie, skoro nie dotyczy on jednej osoby..

Offline michail424

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 11, 2011, 09:47:01 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7831.0
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=8134.0

poczytaj te dwa tematy mi w każdym razie pomogło tylko nie wiem które bo robiłem wszystko naraz :D