Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57365 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #465 dnia: Lutego 15, 2012, 21:41:12 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:25:51 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Manius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #466 dnia: Lutego 16, 2012, 10:15:14 »
    Witam.
    Nie znalazlem tematu na podziekowania wiec pisze tutaj. Zrobiliscie wspanialy mod z moich ulubionych czasow. Wczoraj mialem swietna zabawe grajac ze Szweckiom klanem chyba, najpierw gralismy kawaleria a pozniej pikami co byly bardzo skuteczne i udalo nam sie wytzrymywac nawet do 11 fali botow. Jestescie na prawde wielcy przyjmijcie moje podziekowania :P

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #467 dnia: Lutego 16, 2012, 14:24:35 »
    Mod jest przedni nie ma co tu dużo gadać...kawał dobrej roboty

@Setny post :D

Offline Show

• Użytkownik
    Odp: Serwer 1_Deluge_Tawerna
    « Odpowiedź #468 dnia: Lutego 17, 2012, 08:55:57 »
    Wczoraj grając z 40 osobami jak włączyła się pieśń Krzesimir Dębsk - Zegnaj Mila... to padłem przed komputerem.
    Panowie POEZJA ;p

Ja zajmuje się robieniem prezentacji gier w formie "cinematographic", od dzisiaj poszperam coś z modem,
    bo jest na czym zbierać jakże pięknego materiału.

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #469 dnia: Lutego 19, 2012, 15:48:39 »
    Proszę o zablokowanie na tym serwerze możliwości wyboru inwazji, bo dwa oficjalne serwery z inwazją to przesada.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Serwery 1_Deluge_Tawerna
    « Odpowiedź #470 dnia: Lutego 19, 2012, 16:01:52 »
    Czy istnieje możliwość zwiększenia ilości slotów na inwazji? Ten tryb jest bardzo popularny, czasami bardziej niż battle. Zdaję sobie sprawę, że sloty za darmo nie są, więc prosiłbym o rozważenie możliwości przerzucenia 10 slotów z battle na Inwazję, i przy okazji zaczęcia zbierania funduszy na TaleWorlds na serwer oraz stronę, opatrzonego odpowiednim komentarzem (jeden dolar - jeden slot dla Ciebie :P). Zbiórka moim zdaniem może przynieść większy skutek niż poprzednio, bo mod staje się coraz bardziej popularny.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #471 dnia: Lutego 19, 2012, 16:16:23 »
    Jak była zrzuta na serwer, to wszyscy pouciekali. A teraz to slotów za mało. :P

Tawerna opłaciła 100 slotów do gry i tymi możemy żonglować między naszymi serwerami. Weźcie jednak pod uwagę pewien fakt - obecnie oba serwery Tawerny stoją na The Deluge. Jeden na pewno na naszym modzie zostanie, ale na drugim zapewne za jakiś czas moduł się zmieni...

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #472 dnia: Lutego 19, 2012, 16:16:54 »
    Zabierać sloty battle?Nie dość ze mniej serwerów battle to jeszcze sloty chce im zabierać;]

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #473 dnia: Lutego 19, 2012, 16:24:43 »
    Jak była zrzuta na serwer, to wszyscy pouciekali. A teraz to slotów za mało. :P

Tawerna opłaciła 100 slotów do gry i tymi możemy żonglować między naszymi serwerami. Weźcie jednak pod uwagę pewien fakt - obecnie oba serwery Tawerny stoją na The Deluge. Jeden na pewno na naszym modzie zostanie, ale na drugim zapewne za jakiś czas moduł się zmieni...

Cóż... Nie będę próbował przekonywać, że ostatnim razem chciałem wpłacić, ale nie zdążyłem (choć to prawda), bo pewnie wielokrotnie coś takiego podstawiano wam za wymówkę, ale jeżeli nie o Polakach, to pomyślcie o obcokrajowcach jako źródłach wsparcia finansowego. Inwazja jest całymi dniami pełna, i ludzie są zmuszeni grać na słabych, pozostających bez żadnej kontroli serwerach hostowanych przez ludzi którzy w moda nawet nie grali (jak Glenn, który walnął serwer na 250 slotów po czym się ulotnił, nie wyznaczając żadnego admina, i czyniąc serwer niezdatnym do użytku przez licznych teamkillerów i gliczerów). Albo spróbujcie się dogadać z kimś kto łatwo załatwi serwer, albo rozważcie zbiórkę na TaleWorlds - wiele osób podchodzi do Deluge bardzo entuzjastycznie i myślę że nie poskąpi grosza.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #474 dnia: Lutego 19, 2012, 16:29:55 »
    A ja uważam, ze w takim razie powinniśmy nawet jeszcze bardziej ograniczyć sloty na Inwazji. Serwery do Inwazji są inne, ludzie mogą na nich grać a na Tawernianym serwerze można zrobić dobrą bitwę. Co chwila dodając nowe mapy i pilnując porządku (choćby ograniczenie polskiego spamu na czacie, to dorzuca graczy) jesteśmy w stanie wypromować ten serwer i wyrobić mu dobrą opinię. A z 250 slotową inwazją i tak nie mamy szans konkurować...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #475 dnia: Lutego 19, 2012, 16:32:50 »
    A ja uważam, ze w takim razie powinniśmy nawet jeszcze bardziej ograniczyć sloty na Inwazji. Serwery do Inwazji są inne, ludzie mogą na nich grać a na Tawernianym serwerze można zrobić dobrą bitwę. Co chwila dodając nowe mapy i pilnując porządku (choćby ograniczenie polskiego spamu na czacie, to dorzuca graczy) jesteśmy w stanie wypromować ten serwer i wyrobić mu dobrą opinię. A z 250 slotową inwazją i tak nie mamy szans konkurować...

Z nią nie trzeba konkurować, bo pokonała się sama. Panuje tam taki chaos i bezład, że ludzie rozeszli się na inne serwery (największy z nich ma 40 slotów, i i tak często jest pełny, co znaczy że graczy mogłoby być więcej). Gracze lubią nasz serwer, nie słyszałem żeby ktoś narzekał. A jeżeli slotów na inwazji ma być jeszcze mniej niż 30, to można od razu ją usunąć i dać te 30 na bitwę, bo mijałoby się to z celem.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #476 dnia: Lutego 19, 2012, 16:55:37 »
    Ale inwazja nie przyciągnie nowych graczy jak dobry serwer battle...A szczególnie nie przyciągnie klanów
    A tego chyba chcemy?

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #477 dnia: Lutego 21, 2012, 19:53:42 »
    Witam, chciałbym zgłosić niewłaściwe zachowanie, gracza RON_Pulkownik_Wolodyjowski (zbieżność nicków przypadkowa), założyciela klanu RON, wychodząc popełnił wielokrotny teamkill, do tego mówił to otwarcie i śmiał się z tego, wszyscy, którzy byli około godz. 19:30 na serwerze EU Deluga zaświadczą, zresztą screeny wszystko pokażą.
    http://zapodaj.net/1bee46096e4a.jpg.html
    http://zapodaj.net/caf0c7d321ad.jpg.html
    http://zapodaj.net/3482d39e9c2f.jpg.html
    Postanowiłem o tym napisać, mimo że całe zdarzenie nie zaszło na tawernie, gdyż jako założyciel polskiego klanu będzie się raczej starał o grę klanowiczów na polskim serwerze, czyli tawernie.
    Dziękuję za nie zaśnięcie podczas czytania ;)

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #478 dnia: Lutego 21, 2012, 19:57:48 »
    Teamkillował tam, bo kiedyś dostał banana na tawernie. Miał inny nick.
    Z tego co widać Kmicic go odciągał od tego zamiaru. Na próżno zresztą.
    Vivat Pomerania!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #479 dnia: Lutego 21, 2012, 19:59:29 »
    Robert, wiesz kto to? To znaczy jego stary nick?

Częściej bywam na Tawernie, niż na oficjalnych, ale gdy tylko przyskrzynię tego dupka, zapłaci za tamto.

,,Bloody Poles....'' No pięknie, pięknie. :/