Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57384 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #420 dnia: Stycznia 24, 2012, 16:06:26 »
    Btw. wnerwia mnie to że ludzie chcą dueli a później kładzie się takowych jednym atakiem - zawsze się trafia ktoś kto blokuje no ale cóż. Ostatnio nie "akceptuję" nikomu duelów mówiąc żeby dana osoba poszła sobie na serwer od tego odpowiedni, i tam bawić się w Wołodyjowskiego.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #421 dnia: Stycznia 24, 2012, 16:15:29 »
    Btw. wnerwia mnie to że ludzie chcą dueli a później kładzie się takowych jednym atakiem - zawsze się trafia ktoś kto blokuje no ale cóż. Ostatnio nie "akceptuję" nikomu duelów mówiąc żeby dana osoba poszła sobie na serwer od tego odpowiedni, i tam bawić się w Wołodyjowskiego.

Że słucham? Wolałbyś żeby Ci wpakował kulę zza winkla? Ja takich graczy bardzo szanuję, i cenię znacznie bardziej niż frajerów, którzy umieją tylko wychylać się zza osłony żeby nacisnąć na spust.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #422 dnia: Stycznia 26, 2012, 13:23:59 »
    Heh, mi już ludzie dueli nie dają :(
    Poza tym dowiedziałem się że istnieje lista "elity" WFaS`a ^^
    Cóż, gdy trafi Ci się gorszy team, to nie raz samemu trzeba walczyć na kilku, a duel to dość "honorowa" rzecz.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #423 dnia: Stycznia 26, 2012, 14:05:48 »
    Wczoraj zauważyłem że niektórzy gracze są wrogo nastawieni wobec innych narodowości.Przykład dotyczy Niemca, który sam napisał że nie jest dumny z historii swojego narodu, mimo tego nasi rodzimi jakże inteligentni smarkaci gracze nie potrafili się zachować na serwerze(nie mówię o wszystkich oczywiście). Przypominam że mamy zamiar uderzyć do większej ilości graczy, nie tylko polskich, ale i niemieckich między innymi.

Proszę administrację o ostre karanie takich zachowań, a dla graczy niech to będzie ostrzeżenie.

Przypominam że często gram pod innymi nickami, więc proszę się zachowywać. Ja osobiście nie będę traktował nikogo ulgowo.

Pozdrawiam.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #424 dnia: Stycznia 26, 2012, 14:09:33 »
    Cóż, popieram - tępić dziadów.

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #425 dnia: Stycznia 26, 2012, 14:15:35 »
    Poza tym dowiedziałem się że istnieje lista "elity" WFaS`a ^^
    Ciekawe, a kto się na niej znajduje? :D

Szczerze powiedziawszy to nie spotkałem się z takim zachowaniem. Ale to pewnie dlatego, że jak już wchodzili na serwer obcokrajowcy to głównie Rosjanie (?) lub po prostu nie wyjawili swej narodowości. Tak czy siak, wiedziałem, że tak się stanie. Długo czekałem (co jest miłe), niestety musiało tak być. Dobrze czynisz Bartus, dla takich osób nie ma litości.

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #426 dnia: Stycznia 26, 2012, 14:27:34 »
    Skoro rozmawiamy o obcokrajowcach to przypomniała mi się jedna sytuacja z przed ok. 2 tygodni... nie jest to skarga bo Hofiko już wtedy się nimi zajął, wrzucam to bo mnie osobiście rozbawiła cała ta sytuacja i "wybitny geniusz" naszych czeskich sąsiadów: http://imageshack.us/photo/my-images/840/mb432.jpg/   "dej k**va ten siege" i "debilove kreteni ichtylove" niszczą system ^^ uwielbiam język czeski.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #427 dnia: Stycznia 26, 2012, 14:30:33 »
    Skoro rozmawiamy o obcokrajowcach to przypomniała mi się jedna sytuacja z przed ok. 2 tygodni... nie jest to skarga bo Hofiko już wtedy się nimi zajął, wrzucam to bo mnie osobiście rozbawiła cała ta sytuacja i "wybitny geniusz" naszych czeskich sąsiadów: http://imageshack.us/photo/my-images/840/mb432.jpg/   "dej k**va ten siege" i "debilove kreteni ichtylove" niszczą system ^^ uwielbiam język czeski.

Ta sytuacja poprawiła mi humor na cały dzień xD A ,,dej kurva ten siege'' powinno znaleźć się na liście legendarnych cytatów z WFaS. :D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #428 dnia: Stycznia 28, 2012, 11:22:57 »
    WRÓCIŁEM z FERII xD

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #429 dnia: Stycznia 28, 2012, 13:23:38 »
    Wczoraj zauważyłem że niektórzy gracze są wrogo nastawieni wobec innych narodowości.Przykład dotyczy Niemca, który sam napisał że nie jest dumny z historii swojego narodu, mimo tego nasi rodzimi jakże inteligentni smarkaci gracze nie potrafili się zachować na serwerze(nie mówię o wszystkich oczywiście). Przypominam że mamy zamiar uderzyć do większej ilości graczy, nie tylko polskich, ale i niemieckich między innymi.

Proszę administrację o ostre karanie takich zachowań, a dla graczy niech to będzie ostrzeżenie.

Przypominam że często gram pod innymi nickami, więc proszę się zachowywać. Ja osobiście nie będę traktował nikogo ulgowo.

Pozdrawiam.

To jeden z powodów dla których WFAS nie trafia do niektórych graczy;) Pseudopatriotyzm serwerowy aż bije po oczach;(

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #430 dnia: Stycznia 28, 2012, 13:26:46 »
    No to jak bije po oczach, to tych pseudopatriotów trzeba przystopować IG gdy tylko ktoś widzi zaistniałą sytuację.

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #431 dnia: Stycznia 31, 2012, 07:38:31 »

Pamiętam to, też wtedy byłem, wspaniała akcja i tekst, a potem banik :)

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #432 dnia: Lutego 04, 2012, 20:51:23 »
    W sumię to znowu nie za bardzo pasuje do tematu no ale...
    Mam straszne lagi w grze... :(
    Ping 40/60, ustawienia nie zmieniane od dwóch miesięcy, fpsy w granicach 30-50 a teleporty ścinki i inne nieprzyjemne rzeczy na porządku dzinnym od dni dwóch...
    I teraz pytanie zasadnicze: czy na lagi może mieć wpływ granie na Game Boosterze (program przyspieszający gry, wyłączający niepotrzebne programy działające w tle podczas grania), ewentualnie (w co wątpie) ostatnia defragmentacja dysków??? Czy może to z serwerem cosik nie tak?
    Lagowanie zaczęło się wczoraj/ przedwczoraj i straśnie psuje grę, jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę się nie krempować ;P

Edit: Nowy/stary bug w bugtrackerze...

Offline podest6

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #433 dnia: Lutego 04, 2012, 22:32:35 »
    Gamebooster i defragmentacja na pewno tego nie powoduje (sam tak gram).

(klik) (klik)

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #434 dnia: Lutego 05, 2012, 13:24:38 »
    Pytanie do adminów:
    Dlaczego wyłączyliście polle?
    Teraz tylko battle, raz tylko Askorti włączył siege, proszę, włączcie polle!

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!