Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Potrzebuję moda  (Przeczytany 1124 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kuba67

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Potrzebuję moda
    « dnia: Sierpnia 01, 2011, 22:14:31 »
    Mam pytanie jest jakiś mod by PRZEDŁUŻYĆ  kampanię bo mam fajną postać a gra tak mnie wciągnęła że dalej nie mogę znieść że kampania się skończyła w tak wciągającym momencie !

Jak złym dziale to napiszcie ale bardzo proszę o pomoc !
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2011, 23:12:52 wysłana przez Kuba67 »

Offline Cocher

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Potrzebuję moda
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 02, 2011, 10:12:19 »
    Jest w złym dziale,w zwykłym M&B ni ma kampanii.

Pozdrawiam.
    Look over your shoulder, ready to run.
    Like a cleveland pitch, from a smoking gun.
    I am the game and I make the rules.
    So move on out here and die like a fool.
    Try to figure out what my moods gonna be.
    Come on over sucker, why don't you ask me?
    Don't you forget that the price you can pay
    Cause I am the game and I want to play....

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 03, 2011, 10:21:07 »
    Kampania się skończyła ?! Znaczy się podbiłeś wszystko co się dało ? Żaden mod raczej Ci nie pomoże bo każdy wymaga rozpoczęcia nowej gry ( nie wiem czy jakieś są kompatybilne z save z Native ). Jeśli zależy Ci na postaci to proponuję jej export (zakładka postać->statystyki ) a potem ściągnięcie jakiegoś moda np. Sword of Damocles 4.5 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,52131.0.html i zaimportuj swoją postać (zachowa statystyki i wygląd ale straci ekwipunek tyle,że w modzie jest fajnie uzbrojenie) akurat ten mod pozwala na założenie własnej frakcji i podbicie pozostałych (zawiera masę możliwości zarządzania państwem). W tej modyfikacji nawet jeśli uda Ci się podbić wszystko na mapie to i tak będziesz musiał stawić czoła wrogiej inwazji ;)

Editvv Fakt zapomniałem o tym bo zawsze usuwam kasę postaci żeby za łatwo nie było ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 13:01:27 wysłana przez adamk23 »
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Medien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 04, 2011, 10:34:58 »
    Kampania się skończyła ?! Znaczy się podbiłeś wszystko co się dało ? Żaden mod raczej Ci nie pomoże bo każdy wymaga rozpoczęcia nowej gry ( nie wiem czy jakieś są kompatybilne z save z Native ). Jeśli zależy Ci na postaci to proponuję jej export (zakładka postać->statystyki ) a potem ściągnięcie jakiegoś moda np. Sword of Damocles 4.5 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,52131.0.html i zaimportuj swoją postać (zachowa statystyki i wygląd ale straci ekwipunek tyle,że w modzie jest fajnie uzbrojenie) akurat ten mod pozwala na założenie własnej frakcji i podbicie pozostałych (zawiera masę możliwości zarządzania państwem). W tej modyfikacji nawet jeśli uda Ci się podbić wszystko na mapie to i tak będziesz musiał stawić czoła wrogiej inwazji ;)

Napisałeś że straci ekwipunek nie zupełnie... może sprzedać cały swój ekwipunek bo kasa sie zapisuje razem z statystykami :)