Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowa strona i marketing.  (Przeczytany 7664 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nowa strona i marketing.
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 16, 2011, 15:13:39 »
    Jak wejdziesz tu: http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=141487 to zobaczysz calkiem zgrabnie wykonane screeny z warbanda bez huda, ani innych elementow interfejsu. Fajnie gdyby udalo wam sie przygotowac podobne materialy, ktore przedstawialyby jakas scenke i ktore nadawalyby sie do umieszczenia na stronie.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Irgen

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 16, 2011, 15:26:30 »
    Z tego co się orientuję natrafiłem na modyfikację na forum TW, która pozwala wyłączyć HUD.
    Jeśli znajdę to wrzucę link.

/edit

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,43874.0.html
    "Czego krzyczysz... co noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo."
    ~Józef Piłsudski

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 16, 2011, 15:57:46 »
    Sugerowałbym nie śpieszyć się tak z tą stronką. Spokojnie, powoli i z rozwagą. Najpierw dogłębnie to przemyślcie i znajdźcie pewnych ludzi, którzy będą mieli czas ją redagować, bo stworzyć stronę, by ją po miesiącu zamknąć z powodu braku rąk do pracy przy niej nie jest fajną perspektywą, nieprawdaż?

Offline Satia

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 17, 2011, 00:51:54 »
    Z tego co się orientuję natrafiłem na modyfikację na forum TW, która pozwala wyłączyć HUD.
    Jeśli znajdę to wrzucę link.

/edit

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,43874.0.html
    Yyyy ale tu jest tylko podmieniona teksturka tych rzeczy na przezroczysta, nic nadzwyczajnego - kazdy kto ma bardziej zaawansowany od painta program graficzny moze to zalatwic w chwilke.
    Ja do krecenia filmikow uzywam rowniez takich tekstur, ktore prawie calkowicie usowaja mi paski hp i reszte...

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 19, 2011, 15:47:11 »
    Można było by zrobić coś w w tym stylu jak WFAS-owa wikipedia.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 29, 2011, 15:32:50 »
    Można ale czy jest sens robienia WFaS'opedii pod około 100 przedmiotów?

Offline Wedge Antilles

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 29, 2011, 18:15:31 »
    Z chęcią zostałbym redaktorem tej strony - jeśli ktoś mnie zechce. W razie konieczności mogę nawet pisać po angielsku.
    Wie ktoś gdzie jest ten wstęp do gry, który napisałem i dałem gdzieś na forum? Bo nigdzie nie mogę go znaleźć - ale gdzieś musi być :)

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 17, 2011, 20:02:21 »
    Kupiłem warbanda specjalnie pod tego moda z nadzieja ze będzie sporo ludzi a tu lipa...Maksymalnie widziałem 12 graczy ;(

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 17, 2011, 20:05:18 »
    Kupiłem warbanda specjalnie pod tego moda z nadzieja ze będzie sporo ludzi a tu lipa...Maksymalnie widziałem 12 graczy ;(

Y..a...Piszesz to w tym wątku, bo...? Co to ma do rzeczy? Chciałbyś żeby to znalazło się na stronie?

I pisałem Ci już na serwerze: przyzwyczaiłeś się do walk botów 200 na 300... W Wb tyle graczy nie znajdziesz nigdzie. Zamiast narzekać po raz wtóry, poczekaj na patch.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 17, 2011, 20:22:06 »
    Nie ...
    Taki mod jak cRPG ma jakoś dużo graczy;d
    Przydały by się gameplaye na YT z tego moda.Moze by coś ruszyło w końcu.Tylko fajnie złożone.Najlepsza reklama.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 17, 2011, 20:24:04 »
    Nie ...
    Taki mod jak cRPG ma jakoś dużo graczy;d

Wskaż mi serwer na cRPG, gdzie jest 200 graczy po jednej stronie. Nie krępuj się. Jak znajdziesz, to przyznam Ci rację.

Przydały by się gameplaye na YT z tego moda.Moze by coś ruszyło w końcu.Tylko fajnie złożone.Najlepsza reklama.

Były, Ensis nakręcił... A wszystkie pozytywne wrażenia poszły na konto Dzikich Pól.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 17, 2011, 20:29:32 »
    200....
    Aktualnie na jednym z serwerów cRPGu gra 119 graczy a pozostałych około 60...
    Gameplaye o których piszesz nie można nazwać ciekawymi .To musi być coś z walki a nie prezentacja opcji.Ladnie zmontowane tak by oddawalo pole walki z XVII wieku.Wtedy jest szansa przyciagnac ludzi do tego moda.Tak jak to robili z cRPG.Właśnie takie gameplaye z walki zachęciły ludzi do ściągania tego moda by go przetestować.Cześć została ,cześć nie.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 17, 2011, 20:31:46 »
    Najwyraźniej niewyraźnie piszę...

Wskaż mi serwer na cRPG, gdzie jest 200 graczy po jednej stronie. Nie krępuj się. Jak znajdziesz, to przyznam Ci rację.

Gameplaye o których piszesz nie można nazwać ciekawymi .To musi być coś z walki a nie prezentacja opcji.Ladnie zmontowane tak by oddawalo pole walki z XVII wieku.Wtedy jest szansa przyciagnac ludzi do tego moda.Tak jak to robili z cRPG.Właśnie takie gameplaye z walki zachęciły ludzi do ściągania tego moda by go przetestować.Cześć została ,cześć nie.

Należałoby do tego zatrudnić jakiś klan. Do WFaSa, albo nawet nativa, jeśli się zgodzi.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #28 dnia: Października 17, 2011, 21:10:20 »
    Spokojnie, panowie. Nowy patch się zbliża, a z nim sporo zmian. Nie tylko w samym modzie, ale też i w jego promocji. Cierpliwości. ;)

Patch się przeciągnął, bo wyskoczyło parę nieprzewidzianych rzeczy. Bartus miał awarię kompa (zresztą dalej chyba ma), a ja na chwilę odłożyłem naprawianie błędów i takie tam inne pierdoły, bo miałem natrętny atak weny. ;) Myślę, że jeśli uda mi się dokończyć to, nad czym właśnie siedzę, to będziecie mieć bardzo miłą niespodziankę. Ale nie zapeszajmy... ;)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #29 dnia: Października 17, 2011, 22:22:22 »
    Spokojnie, panowie. Nowy patch się zbliża, a z nim sporo zmian. Nie tylko w samym modzie, ale też i w jego promocji. Cierpliwości. ;)

Patch się przeciągnął, bo wyskoczyło parę nieprzewidzianych rzeczy. Bartus miał awarię kompa (zresztą dalej chyba ma), a ja na chwilę odłożyłem naprawianie błędów i takie tam inne pierdoły, bo miałem natrętny atak weny. ;) Myślę, że jeśli uda mi się dokończyć to, nad czym właśnie siedzę, to będziecie mieć bardzo miłą niespodziankę. Ale nie zapeszajmy... ;)

Dużo dobrych informacji. A ja daję znak życia po prawie 2-miesięcznej przerwie ( miesiąc za granicą a potem studia, dziewczyna i wiele innych rzeczy pilnych załatwienia). Mam nadzieje, że w jakiś sposób jest to również dobra informacja:D A tak na poważnie, wróciłem i wezmę się do pracy nad mapkami. Muszę tylko pościągać wszystko i w końcu rozwiązać problem z kontem steam.