Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

W który Mod wolisz zagrać

Festung Breslau
    39 (48.8%)
    With Fire and Sword
    34 (42.5%)
    Nie wiem
    7 (8.8%)

Głosów w sumie: 80

Autor Wątek: WFaS Mod/ Festung Breslau (Wspólne granie)  (Przeczytany 5556 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    WFaS Mod/ Festung Breslau (Wspólne granie)
    « dnia: Lipca 27, 2011, 15:22:12 »
    Witam !
    Chciałbym zaproponować wszystkim zainteresowanym graczom wspólną luźną rozgrywkę. Są wakacje a pogoda niestety nam nie sprzyja więc uznałem, że można by było pograć wspólnie w miłej atmosferze. Proponuje zagrać w mody podane w temacie, ponieważ ostatnio stoją puste a są naprawdę warte uwagi. Więc co myślicie o terminie 05.08.11 godzina 20:00. Ewentualne uwagi i zgłoszenia proszę pisać w temacie. Pod zgłoszeniem proszę również napisać, w który mod wolicie zagrać :)

Głosowanie zakończone

Niezaprzeczalnie wygrał Festung Breslau. Walka była zacięta i najlepiej określają ją słowa Mata "idą łeb w łeb". Dziękuję wszystkim za głosowanie i liczę na wasze przybycie ;)
    Przypominam, że termin spotkania  to 05.08.11 (piątek) a Serwer podam w najbliższym czasie. Wszelkie pomysły dotyczące spotkania jak i pytania proszę pisać w tym temacie lub na moje PW.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2011, 20:37:33 wysłana przez misiek6 »

Offline ghost888

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: WFaS Mod/ Festung Breslau (Wspólne granie)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 27, 2011, 15:29:07 »
    Świetny pomysł oczywiście się zgłaszam,ale ciężko któryś wybrać bo oba są świetne.A co do FB fajnie byłoby zrobić jakiś event.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 27, 2011, 17:11:03 »
    Ja zdecydowanie głosuję na WFaS, bo w tym przypadku jest niemalże gwarant, że pojawi się grupa ludzi nie mniejsza, niż 20 osób.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 27, 2011, 17:33:55 »
    Ja zagłosowałem za Festungiem, no przepraszam musiałem ;p Chociaż przyznam że na WFaSie też z chęcią się stawię. :)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 27, 2011, 17:50:52 »
    Ja jestem za Festungiem. W WFaSa to zawsze można sobie pograć. Mod przeżywa renesans (wzmoże to jeszcze kolejny patch) i nie ma problemu z liczbą graczy. A w Festungu marazm i zastój. Oddałem głos na FB (Mat, numer mojego konta już znasz, czekam).

(click to show/hide)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 27, 2011, 17:55:27 »
    Głosuje na FB, też by się do niej jakiś event przydał, ale jeśli będzie WFaS to też przyjdę. :)
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Mangust

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 27, 2011, 19:26:49 »
    Trochę jak rywalizacja :D. Zagłosowałem na FB - IIWŚ ;p

Offline strysio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 27, 2011, 20:55:52 »
    Jestem za Festung; WFaS fajny, ale jest jeszcze WF&S (Dzikie Pola), wobec czego Festung jest taki trochę biedny, zaniedbany; szkoda że na liście nie znalazł się Star Wars mod:D
    Klan [RP] - nie ma lepszego klanu na Dzikich Polach ;)

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 27, 2011, 21:29:14 »
    Cieszę się, że dochodzi coraz więcej chętnych wreszcie będzie można sobie porządnie pograć. Ja sam przyznam się mimo, ze powinienem być neutralny oddałem swój głos(zresztą pierwszy)na FB. Oczywiście oba mody są świetne i oddaje pokłony ich twórcą, ale na WFaS'a często są organizowane takie zapowiedziane spotkania a na Festung Breslau nie. Więc sądzę iż FB jest lepszym wyborem zresztą chyba należy to zrobić dla Mata bo nie wyda nowego patcha żeby uczcić jego ciężka pracę nad tym modem ;P

Offline Drw@l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 27, 2011, 23:02:27 »
    Zgłaszam się,zagłosowałem na FB,bo II wojna światowa...
    "Naród wspaniały tylko ludzie kur*y"
    Józef Piłsudski

Offline b@rtu$

• The Deluge dev
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 28, 2011, 11:15:23 »
    Zróbmy coś na FB, jeszcze w niego nie grałem:(

Offline Yokizo

• BANITA
    • Użytkownik
    • Służę pomocą w sprawie Wiedźmina :D
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 28, 2011, 11:39:45 »
    Jak dla mnie WFaS jest lepszy... Ma dużo różnych opcji. Z chęcią zagrałbym w większej grupie ludzi w niego...
    Czy robisz kupę, czy robisz hip-hop; rób to do końca!
                                                                                        GrubSon

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 28, 2011, 11:52:04 »
    Tak, tylko takie kupy zdarzają się często, a w festunga jeżeli nie teraz, to jeszcze długo nie pogramy.

Jeżeli jednak WFaS wygra, to proponuję tryb inwazji.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Yokizo

• BANITA
    • Użytkownik
    • Służę pomocą w sprawie Wiedźmina :D
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 28, 2011, 12:41:26 »
    Osobiście nic do Festunga nie mam... Mogę w niego z chęcią zagrać jeśli tylko wygra. Ale i tak trzymam stronę WFaS'a!
    Czy robisz kupę, czy robisz hip-hop; rób to do końca!
                                                                                        GrubSon

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 28, 2011, 13:09:45 »
    Zagłosowałem na WFaS, jednak chciałbym zmienić swój głos. Po namyślę i przeczytaniu kilku postów dochodzę do wniosku, że faktycznie lepiej byłoby zagrać w FB. Po mimo, że WFaS to mój faworyt (nie tylko jeśli chodzi o to głosowanie) chciałbym zagrać w końcu w większej ekipie na modzie FB. Jest to naprawdę genialny mod i warto organizować co jakiś czas takie spotkania.