Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie do końca koniec wojny  (Przeczytany 765 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Nie do końca koniec wojny
    « dnia: Lipca 23, 2011, 15:56:11 »
    Hey. DP 1.1136 Jestem wasalem Chmiela, mam zadanie "Na Rzeczpospolitą" i tu tkwi problem. Otórz podbiłem już całą, ale 4 wsi zostały ich ( chyba to jest spowodowane że dostałem kraków od radziwiła i jak go zdradziłem to wsi obok nie zostały przyłączone do kozaków), a rzeczpospolita nadal wykupuje ode mnie jeńców! Czy jest jakieś rozwiązanie?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ~Dzień 2 problemu

Wpadłem na pomysł, aby rzeczpospolita mi odbiła Kraków, a ja go potem przejmę. Niestety, nie mają żadnej armii ;/ Mam też wojnę z tatarami, ale nie wiem, czy jak oni odbiją miasto to wsi obok odbiorą lachom, gdyż nie mają z nimi wojny.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Problem rozwiązany ;)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2011, 13:30:46 wysłana przez Szyder »