Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1866 błąd z grafiką  (Przeczytany 996 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    1866 błąd z grafiką
    « dnia: Lipca 22, 2011, 11:34:22 »
    Witam.

Otóż podczas gry w Western Moda 1866, gdy rozpocznę bitwę, bądź dołączę do już trwającej, doświadczam dziwnego buga. Mogę swobodnie celować, zarówno z konia jak i na piechotę, jednak gdy tylko mój celownik spocznie na wrogu, ekran zastyga w bezruchu. Gra toczy się dalej, bo dostaję komunikaty o ofiarach, ale ekran zaczyna się coraz bardziej rozmazywać, i nie mogę nic z tym zrobić. Pomysły? Co dziwniejsze, wcześniej tak nie było. Poza tym, po wyjściu do menu kampanii jest ok, jednak gdy tylko wrócę do bitwy, od razu dzieje się to samo. Muszę wychodzić z save'a i wchodzić od nowa. Jakieś pomysły?

EDIT: Sprawa jest bardziej złożona. To nie to, że mój celownik spoczywa na wrogu, po prostu gdy celuję do wroga, odruchowo wciskam R. No więc okazuje się, że to przycisk R sieje takie zniszczenie. Co więcej, gdy kliknę go jeszcze raz, wszystko wraca do normy. Co takiego robi R, czego nie robiło  wcześniej? Jakieś nowe pomysły? : )
    « Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2011, 11:42:30 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński