Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolsczenie do dzikich pól  (Przeczytany 1992 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kuba979

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Spolsczenie do dzikich pól
    « dnia: Lipca 20, 2011, 15:54:07 »
    Witam mam angielską wersję ogniem i mieczem dzikie pola na necie nie znalazłem spolsczenia jakby ktoś mógł dać linka albo samemu upload ować odpowiednie pliki byłbym niezmiernie wzdzięczny

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Spolsczenie do dzikich pól
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 20, 2011, 17:18:07 »
    Raczej nie oczekuj spolszczenia chyba że ktoś będzie od zera tłumaczył DP. Język polski jest zintegrowany z grą i nie da się tak jak w Warbandzie wyciąnąć folderu z PL.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 22, 2011, 17:58:33 »
    Jak masz polską wersję DP to po prostu przekopiuj sobie folder "languages" z głównego folder gry oraz modułu "Ogniem i Mieczem".
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline Analiticus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 28, 2011, 13:48:51 »
    Temat już był - o tu:
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7704.0
    Zrób tak jak radzi banan Araden gada głupoty. Nic nie jest zintegrowane. W powyższym linku masz dokładne nazwy folderów. (zobacz ostatni post)

P.S. Widzę że Araden ma jakiś problem - nie rozumiem tej złośliwości - i to już w drugim temacie o spolszczeniu wprowadza w błąd. Przecież mu napisałem już raz, że jest taka możliwość przekopiowania. Pewnie jakiś ma problem z zazdrością.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2011, 14:03:56 wysłana przez Analiticus »

Offline Lamper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 10, 2011, 22:22:11 »
    A czy jest możliwość aby ktoś umieścił te pliki do podmiany na forum albo jakimś serwerze?
    Chciałbym pograć po polsku a kupiłem klucz na taleworlds do Warbanda i do Fire&Sword.

Offline Ans

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 11, 2011, 07:42:39 »
    A czy jest możliwość aby ktoś umieścił te pliki do podmiany na forum albo jakimś serwerze?
    Chciałbym pograć po polsku a kupiłem klucz na taleworlds do Warbanda i do Fire&Sword.

Możesz ściągnąć sobie patcha 1.143 do Dzikich Pól ( mało zajmuje - ok.50 mb ) i wyciągnąć pliki spolszczenia z instalatora.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2011, 09:02:11 wysłana przez Ans »

Offline Lagan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 30, 2012, 21:44:37 »
    Pomogę wam spolszczenie wycięte z mojego orginału wersja 1.43
    Link http://chomikuj.pl/LAGAN2000/Dzikie+Pola+spolszczenie