Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [EVENT]Grunwald 2011- wątek Krzyżacki.  (Przeczytany 9170 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [EVENT]Grunwald 2011- wątek Krzyżacki.
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 21, 2011, 11:26:06 »
    Nastąpiło małe przetasowanie w chorągwiach, zapoznajcie się ze zmianami. A klan Vikingów proszę o potwierdzenie liczby uczestników bitwy.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 21, 2011, 11:41:48 »
    Będzie nas 18-20, ponieważ niektórzy idą w sobotę na imprezę i nie wiedzą czy w niedziele będą w stanie usiąść przed komputerem.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 21, 2011, 13:49:50 »
    Ja z ramienia Berserker Centurio chciałem poinformować że zrzekamy się miejsca w kadrze dowódczej naszej chorągwi, powód jest prosty nikomu nie chce się ogarniać \"tyle bydła\" a i tak ludzie z innych klanów będą mieli dowódców w głębokim poważaniu.
    Tak więc niech klan ZKM i GSE między sobą wybiorą dowódców chorągwi.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 21, 2011, 14:02:23 »
    Bierzesz udział w inscenizacji Bitwy pod Grunwaldem? Chciałbyś wziąć udział w bitwie pod Grunwaldem, ale zabrakło dla Ciebie miejsca!? Nic straconego! Koniecznie przeczytaj tą wiadomość! Obowiązkowo przeczytaj jeśli bierzesz udział w bitwie i w turnieju.

>Zacznę od informacji, dla osób, które nie zdążyły się zapisać do bitwy. Jeśli na serwerze będą wolne sloty będzie możliwość dołączenia do jednej z dwóch chorągwi-  Chorągwi miasta Królewiec( Krzyżacka) oraz Chorągwi Ziemi Chełmskiej(Polska). Wystarczy, że gracz wejdzie na TS'a, przejdzie do kanału podanych chorągwi i spełni wszystkie wymagania związane z uczestniczeniem w evencie, czyli: ustawi baner swojej chorągwi i będzie wykonywał rozkazy swojego dowódcy.

>W zbliżającą sobotę o godzinie 19.00 rozpocznie się turniej rycerski, wezmę w nim udział wcześniej zapisani rycerze. Godzinę później o godzinie 20.00 przeprowadzony zostanie turniej pieszy. Gorąco zachęcamy do pojawienia się o godzinie 19.00 i śledzenia wydarzeń turniejowych z trybun. Organizatorzy postarali się o wiele klimatycznych aspektów, które tworzą wręcz wrażenie prawdziwego turnieju rycerskiego( obsypanie zwycięzcy złotem, trąbki, . Turniej będzie przeprowadzony sprawnie i całe wydarzenie zakończy się najpóźniej o godzinie 21.00. 

> W niedzielę o godzinie 20.00 odbędzie się największa growa inscenizacja Bitwy pod Grunwadlem. Proszę więc wszystkich o pojawienie się na TS'ie co najmniej 30min wcześniej w celu lepszej organizacji.

> Osoby, które się spóźnią na inscenizację najprawdopodobniej w ogóle nie dostaną się na serwer, dlatego bądź punktualny!

> Proszę odwiedzić forum i sprawdzić tematy Krzyżacki i Polski, są tam opisane przydziały do poszczególnych chorągwi oraz podstawowe informacje na temat samego turnieju!  

> Wszystkie chorągwie są zobowiązane do wyboru dowódcy oraz chorążego. W przypadku chorągwi osób niezrzeszonych, dowódcy zostali wybrani przez organizatorów a chorąży zostanie wybrany przez dowódcę.

> Osoby, które biorą udział w turnieju rycerskim (damy, giermkowie oraz rycerze) proszeni są o zalogowanie się na serwerze na którym rozegrany będzie event. Celem jest rejestracja wszystkich użytkowników i przypisanie im odpowiedniego ekwipunku. Więcej w temacie turnieju.

W razie jakichkolwiek problemów proszę pisać PM na forum. Oktawian oraz sir Luca są do waszej dyspozycji.  

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 21, 2011, 18:30:20 »
    Skąd w naszej chorągwi tyle ludzi niezrzeszonych i zresztą tylko w naszej z tego co widzę? Nas będzie około 15, dlatego zdecydowanie wolelibyśmy współpracować z klanem WV w jednej chorągwi.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 21, 2011, 20:20:37 »
    Jeżeli klan WSC nie chce tworzyć chorągwi z graczami niezrzeszonymi, to klan Berserker Centurio Może być w 1 chorągwi z graczami niezrzeszonymi, nam to z kim gramy jest obojętne byle tylko zabawa była przednia, a jesteśmy pewni że taka będzie:)

Uploaded with ImageShack.us

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 21, 2011, 21:59:19 »
    Skąd w naszej chorągwi tyle ludzi niezrzeszonych i zresztą tylko w naszej z tego co widzę? Nas będzie około 15, dlatego zdecydowanie wolelibyśmy współpracować z klanem WV w jednej chorągwi.
    Zgadzam się z Warriorem, mimo wszystko ta chorągiew jest główną siłą uderzeniową, i powinna być liczniejsza :o

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 21, 2011, 22:42:49 »
    A ja Lygryss się nie zgadzam...
    Zresztą z Wariorrem chyba już wszystko sobie wyjaśniliśmy.

Offline Baldor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 22, 2011, 09:38:20 »
    Witam, a co z rezerwą? Dowie się gdzie jest itp? Mam być w rezerwie Zakonu.

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 22, 2011, 09:45:56 »
    Witam, a co z rezerwą? Dowie się gdzie jest itp? Mam być w rezerwie Zakonu.

Rezerwa dolaczyc tylko do choragwi z niezrzeszonymi czyli u krzyzakow jest to Choragiew miasta Krolewiec zas u polakow Choragiew chelmska.
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 22, 2011, 13:36:20 »
    A ja Lygryss się nie zgadzam...
    Zresztą z Wariorrem chyba już wszystko sobie wyjaśniliśmy.
    Ano wyjaśniliśmy. W takim razie ja będę dowodził, a naszym chorążym będzie Gzywa (ewentualnie Walczi, jeśli Gzywa nie dotrze).

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 23, 2011, 14:03:38 »
    Wszystkie informacje dotyczące moda znajdują się w TYM temacie.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 24, 2011, 12:29:41 »
    Event: Bitwa pod Grunwaldem już dzisiaj! Godzina 20.00.

To już dziś! Wielka bitwa pod Grunwaldem jest nieunikniona, pod grunwald przybyły liczne wojska Polskie i Krzyżackie. Zły dzień do walki, upał i skwar nie pozwalający na racjonalne myślenie, jednak każda ze stron jest gotowa do starcia. Jak skończy się ta bitwa? Czy bieg historii zostanie zmieniony? Przekonaj się przychodząc na dzisiejszą inscenizacje bitwy. Pamiętaj, aby pojawić się co najmniej 30 minut wcześniej!

Jeśli nie udało się Tobie zapiać do bitwy- nic straconego! Jest możliwość dołączenia do bitwy w przypadku wolnych slotów. Więcej informacji na forum.

Offline Wiencek

• Użytkownik
    • Klan: Vikings
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 24, 2011, 14:10:36 »
    Chorągiew Wielkiej Komturii

Dowódca: Mijagi
    Chorąży: jeżeli ma być to osoba z drugiego klanu z tej samej chorągwi to mamy problem, wiem że z GSE i z BC nikt nie chce być dowódcą ale nic mi nie wiadomo o byciu chorążym, w razie czego naszym kandydatem jest Lucifer
    Jeżeli GSE chce wystawić swojego chorążego prosiłbym aby ktoś z nich wypowiedział się w tym temacie.

Ps: Czy istnieje szansa na zmianę banera, szczerze mówiąc nie jest on najładniejszy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2011, 14:24:54 wysłana przez Wiencek »
    Life is ours to live on.
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 24, 2011, 14:28:12 »
    Możecie wystawiać chorążego od nas nie ma chętnych :P.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)