Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Akademia Warbanda  (Przeczytany 11124 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Akademia Warbanda
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 17, 2011, 20:45:59 »
    3) Dzisiaj rozegraliśmy sparing z klanem BM (Dzięki za grę!). Zakończył się on wynikiem 10:2 dla nas.
    Pozdrawiam!

Cóż...oto jest wasz mecz z GSE...pewnie powiesz - to nie my, to BM, ale sam przyznałeś że BS to stare BM tylko bez lidera więc ja nie wiem w czym problem...

EDIT: Mieliście do dyspozycji dwóch niesamowitych piechurów z genialnym manualem: Apo i Aragorna, genialnego strzelca w postaci Wiedźmina, niesamowitego HK94 jednego z najlepszych kuszników, chyba najlepszego konnego w Polsce Apocalypsa który jest jednocześnie niesamowitym taktykiem i przegraliście? LEO WHY?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2011, 20:50:15 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 17, 2011, 20:53:24 »
    Och, dopiero teraz odkryłem ten wątek. Mnie też czegoś nauczcie :) Wprawdzie do 30 lat brakuje mi tylko roku, ale co tam :P

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 17, 2011, 21:10:45 »
    Nie można nauczyć strzelać z łuku ludzi którzy grają w Warband z tydzień. Jak będą brzmiały rady? Strzelaj przed wrogiem gdy biegnie bokiem od ciebie. A co uczeń zrobi spyta ale z jakim wyprzedzeniem co wtedy odpowiecie no 5cm? Ja grałem 6 miesięcy konnym pewnego razu użyłem łuku bardzo mi się spodobał i nikt ale to nikt nie dawał mi rad odnośnie łucznictwa. Po zaledwie niecałym miesiącu grania tylko i wyłącznie łukiem nauczyłem się dobrze strzelać i podnosiłem sobie tym samym skilla w manualu.

Gdy zaczynałem grę nikogo nie zabijałem po jakimś czasie gdy zdobywałem już fragi zaczynałem się cieszyć i sam poznałem swój styl walki. Nikt nie może narzucać swojego stylu gry innemu graczowi bo wtedy ten niedoświadczony będzie się męczył i nie będzie mu to wychodzić.

Ujmując to w jedno zdanie...
    Akademia Warband to zły pomysł ,jedyne czego można nauczyć to chambery, kick i hit slash itp.

Pozdrawiam Blast
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2011, 21:14:33 wysłana przez Blast »

Offline JuRi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 17, 2011, 23:01:46 »
    Szczerze powiedziawszy, wątpię w tą waszą akademię, no ale już jak się tak uparliście to możecie próbować swoich sił chociaż ciemno to widzę... Też pozostanę przy zdaniu, że grać trzeba się uczyć samemu, bo wtedy to najlepiej wychodzi, gra się jak chce swoim własnym stylem i nikt nie narzuca ci co masz w danej sytuacji robić 

"Idąc z podniesioną głową nie widzisz gówna przed sobą"

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 17, 2011, 23:13:28 »
    Prawda jest taka, że gracze co dopiero zaczeli zabawe w warbanda jest teraz bardzo mało (chociaż po tych obniżkach warbanda był wysyp graczy z czego pewnie 90% nie dojdzie do żadnego klanu, a gre odstawi na półkę). Jak by była akademia założona półtorej roku temu to może by się ktoś zainteresował, a tak zginie to śmiercią naturalną jak klany tygodniowe. A w kwesti treningu, to zgadzam się z Blastem.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 17, 2011, 23:21:30 »
    Wypisuję się z akademii, z początku chciałem zobaczyć czego zamierzacie "uczyć" tych graczy, teraz już wiem, że większości pewnie nie zdoła Wam się nauczyć czegokolwiek :D

Gra 4 fun  jak sama nazwa wskazuje powinna być dla zabawy, a nie po to, żeby za wszelką cenę obrywać, kiedy dostaje się po pupie. Poza tym nie mam 13 lat i nie strzeliłem "focha" -.-
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2011, 23:30:30 wysłana przez Tobik-N »

Offline Gzywa

• Użytkownik
    • Drunken Head Hunter
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 18, 2011, 00:22:01 »
    Temat mnie zaciekawił ale po przeczytaniu kto jest w to zaangażowany od razu wiem że to na pewno nie wypali. Pomysł całkiem niezły, ale pewnie umrze śmiercią naturalną i pozostanie po nim tylko zakopany temat na forum(czyli skończy tak jak inne inicjatywy które sygnował swoim nickiem Apocalyps).

Poniżej cytat który chyba najlepiej podsumuje to całe przedsięwzięcie:)
    (click to show/hide)
    \        /          <---<<                                        <----<<                        <---<<
     \_O_/                                            <---<<
        |                           <---<<                                    <---<<
        |  /                                          <---<<                                     <---<<
       / \/   <---<<                                               <---<<
      /                                <---<<

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 18, 2011, 00:26:16 »
    Zgłaszam się !W końcu trzeba się szkolić :)

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 18, 2011, 00:38:09 »
    Tak JEST ! od dawno tego szukałem. Jest to spełnienie moich najskrytszych marzeń!
    ZGŁASZAM SIĘ!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 18, 2011, 00:43:09 »
    DzioOb musi potrenować łuk bo jest naprawdę cholernie słaby...niech ten Wiedźmin mu pokaże jak się strzela, bo chłopak się stara ale mu nie wychodzi...jak ubije kogokolwiek to cały serwer bije mu brawa. A Barbariana nauczcie manuala, kiedyś nawet zblokował cios z lewej ale ogólnie też jest żałośnie słaby...cóż, zobaczę co po tygodniu z nich wyjdzie i wtedy zdecyduję się czy poprzeć inicjatywę...

Btw...przyjmijcie też GorNa, cały dzień gadał mi na TS jak to chciałby się w końcu czegoś nauczyć...z Okochą może być ciężej bo to kompletna pomyłka...ten gość nie ma nawet 5h przegranych w WB...ale jeżeli się za nich bierzecie, to zacznijcie od nauki manuala, przyda im się w przyszłości;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 18, 2011, 01:19:30 »
    z 2 strony zastanawia mnie skąd ich znasz skoro jesteś taki dobry a oni tacy słabi...

Czasami rywala trzeba poznać bliżej niż swojego przyjaciela, niezależnie od jego umiejętności i predyspozycji.

Zastanawia mnie jedno - czy można przyjść do Was na trening, nie zapisując się wcześniej do akademii? Tzn obejrzeć, jak to się odbywa, w jakiej atmosferze przebiegają lekcję itp?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 18, 2011, 01:21:49 »
    Argabebie skoroś taki dobry to może pomożesz nam z ogarnięciem tych graczy(zostaniesz "wykładowcą" w akademii), z 2 strony zastanawia mnie skąd ich znasz skoro jesteś taki dobry a oni tacy słabi...

No co ty...Okocha, GorN, DzioOb i IvE to największe Warbandowe kaleki ha ha. Podobno jesteś niesamowicie dojrzały...wgl...nie kojarzysz tych graczy? To dno...pośmiewisko. Ale jak chcesz kogoś z nich zrobić to już twoja sprawa ;O

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 18, 2011, 04:59:19 »
    Nie róbcie szopki ...

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 18, 2011, 08:15:50 »
    Znacie ogólnie techniki kickslash,hitslash,chamber,hold,outrange?

Jesli tak, to chciałbym się zapisać na wszystko!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2011, 08:18:56 wysłana przez LoR »

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 18, 2011, 08:31:13 »
    To w takim razie czekamy na relacje z pierwszego treningu.