Po każdym nowym komunikacie spis komunikatów ,,cofa się'' o linijkę. Jeżeli za dużo razy wdusiłeś ctrl x bądź inny kod, to log po prostu wyjedzie za ekran.
Kody nie mają nic do rzeczy. Wiem, bo sam mam jedną rozgrywkę w której kodów używam, a jedną w której nie. W obu mam napisy. Chociaż, jeżeli podczas bitwy użyłeś za dużo razy kodu Ctrl+Shift+F4 to log (bo tak się to nazywa) mógł się chwilowo wyłączyć. Poczekaj 1-2 dni (w czasie gry) i zobacz czy znowu się pojawiają. ( A tak przy okazji, to odradzałbym używania Ctrl+F4 i CTRL+Shift+F4. Mają tendencję do tego, by przy większych bitwach scrashować grę)
Nieprawda, nieprawda i nieprawda. Log się nie ,,wyłączy'', tylko zrobi to co opisałem wyżej. Poza tym, upływ czasu nie ma absolutnie nic do rzeczy, nie musisz czekać w grze. Wystarczy że wyjdziesz do menu i odczekasz kilkanaście (albo dziesiąt, jeżeli naprawdę ostro cheatowałeś) sekund, i gotowe. I po ostatnie, żaden cheat nie ma tendencji do crashowania'' gry. Zbieg okoliczności, komputer ci czasem nie wyrabia w czasie bitwy i tyle.
DOWN: Mi crashe w WB powoduje dużo rzeczy, ale nigdy używanie kodów.