Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Piracenie  (Przeczytany 895 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Medien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Piracenie
    « dnia: Lipca 16, 2011, 14:08:26 »
    Chciałbym się dowiedzieć co te "Forum" myśli o piraceniu :) Ja nie mam nic do piractwa, ale gdy mnie nie stać nie ściągam gier tylko po prostu ich nie kupuje :)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Piracenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 16, 2011, 14:15:12 »

Offline isKra_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 16, 2011, 14:18:17 »
    Ja tam wolę kupować oryginały żeby mi ładnie na półce wyglądało i by gry nie miały żadnych bugów ;). (także żeby miec pełny dostęp do multi jak w cod)
    Jakaś część mnie mówi, że piractwo to faktycznie okradanie ludzi.

Taki grafik komputerowy i programista się napracują nawet kilka lat nad swoim dziełem o pięknej fabule, grafice, mechanice  i tu taki kozak później na stronach umieszcza do darmowego ściągnięcia. Twórcy z tego żyją i są oszukiwani, odbiera im się pieniądze na życie. To nie jest normalne. Tak samo piosenkarze, nic im nie wychodzi w życiu prócz pięknego śpiewu i postanawiają się z tego utrzymać i znowu ktoś odcina ich od uczciwie zarobionych pieniędzy. Ludzie korzystają z ich pracy nic w zamian nie dając. Po prostu - OKRADANIE.

Offline Medien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 16, 2011, 14:25:49 »