Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WFaS Mod - 16 lipca, Sobota, godzina 20:00-23:00 (luźna rozgrywka)  (Przeczytany 2609 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: WFaS Mod - 16 lipca, Sobota, godzina 20:00-23:00 (luźna rozgrywka)
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 17, 2011, 09:23:29 »
    Było bardzo klawo : P Nie widziałem żadnych sytuacji wygłupiających się ludzi, a zabawa była przednia! W początkowych fazach graliśmy w zaokrągleniu WSC v grupy do WFaS'a dzięki czemu była dobra komunikacja i mogliśmy tworzyć ciekawe akcje. Mi na przykład najbardziej podobało się (nie wiem jaka to była mapka) przejście przez lasek, zniszczenie palisady i wbicie do domku. Jestem za tym, aby takie "eventy" były co tydzień.

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 17, 2011, 09:49:41 »
    Na przyszły tydzień z Lygrysem szykujemy małą niespodziankę... :P
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 17, 2011, 15:17:51 »
    Zabawa była po prostu przednia, dziękuje wszystkim zebranym, mam nadzieje, że szybko powtórzymy to. :)
    Szczególne podziękowania Rajtarii za wiele śmiechu na TSie i męską obronę Zbaraża przed zastępami Kozackich botów pod dowództwem okrutnego Matima :D

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 17, 2011, 16:02:50 »
    Turku, radzę po prostu jeśli Ci sie spodobało, zapisać się do którejś z grup APRu. Jeśli jest nas więcej wbijamy na serwer i gramy, czasem też staramy się coś wspólnie zrobić ciekawszego...

Offline Sarl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 20, 2011, 09:49:10 »
    Turku, radzę po prostu jeśli Ci sie spodobało, zapisać się do którejś z grup APRu. Jeśli jest nas więcej wbijamy na serwer i gramy, czasem też staramy się coś wspólnie zrobić ciekawszego...

Y tam, najlepsze akcje i tak są ze swoimi :D