Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Armia Klonów mini-mod na M&B 1.011  (Przeczytany 4564 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Armia Klonów mini-mod na M&B 1.011
    « dnia: Lipca 15, 2011, 13:54:54 »
    Witajcie. Wielu z was pewnie powie coś w stylu ,,Kolejny mod w stylu Archimonde" i ,,Co to za gówno" ale na początek powiem tak. To nie jest mod w świecie SW. Nie przerasta moich możliwości ani umiejętności. Ten mini-mod zmienia tylko wyposażenie żołnierzy (oprócz rekrutów i najemników) na jednolite. Nazywa się Armia Klonów, bo żołnierze tego samego poziomu, np. Swadiańscy Rycerze, wyglądają dokładnie tak samo (oczywiści nie ich twarze). To jest mini-modzik dla tych, którzy chcieliby mieć jednolitą pod względem ekwipunku armię. Może, ale tylko może rozszerzę nieco drzewka żołnierzy. A teraz garść screen'ów:
    (click to show/hide)

A teraz kolejna garść:
    Veagirowie:

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2011, 17:08:36 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Armia Klonów mini-mod na M&B 1.011
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 17, 2011, 00:30:57 »
    Nie rozumiem wogóle sensu moda ale sama robota powinna ci zająć góra 2-3 godziny więc przynajmniej masz szanse wydać moda.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 17, 2011, 11:09:12 »
    Sens jest taki, że niektórzy (przynajmniej ja) lubią, kiedy ich armia wygląda jednolicie. Poza tym mod będzi e wkilku wersjach. W jednej zostaną zachowane stare różnorodności ekwipunków ale będą rozszerzone drzewka jednostek, w drugiej (którą przedstawiam w tym momencie) jednostki będą wyposażone tak samo i będą rozszerzone ich drzewka, w trzeciej będzie pierwsza wersja +(jeśli mi się uda) zabijanie lordów a w trzeciej druga + zabijanie lordów. Dwie ostatnie stoją pod znakiem zapytania, bo nie sprawdziłem czy to o czym myślę zadziała, ale dwie pierwsze będą na pewno. To wszystko jest prosta, robota, ale jak komuś się nie podoba to ściągać mini-moda nie musi ( a mini mod będzie się składał z 1-2 pliczków txt :D )
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Drw@l

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 17, 2011, 11:30:11 »
    Gdy spojrzałem na nazwe to myślałem że chodzi Ci o osadzenie modu w czasasach "Gwiezdnych Wojen".Ale taki mód ma małe szanse zeby się udał,a jak wyszedłby czasami to na pewno go nie ściągne.
    "Naród wspaniały tylko ludzie kur*y"
    Józef Piłsudski

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 17, 2011, 11:50:08 »
    Jest mod w świecie Star Warsa, i jest bardzo udany :O http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1124.330
    Tu masz download, naprawdę polecam - http://www.mbrepository.com/file.php?id=809
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Drw@l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 17, 2011, 11:58:09 »
    Wiem,grałem już w niego,ale mi chodzi o ten mod,on nie ma prawa zbytu.
    Józef Piłsudski

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 17, 2011, 12:18:10 »
    No to w takim razie twój wcześniejszy post jest bezsensu, bo takie coś można zrobić w godzinkę jak się spręży.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 17, 2011, 12:36:25 »
    Wiem,grałem już w niego,ale mi chodzi o ten mod,on nie ma prawa zbytu.
    Jak już mówiłem, jak się nie podoba, to nie musisz nawet tu zaglądać.  A tak w ogóle to czemu niby? Ja nie chcę żeby on był popularny, ale może ktoś będzie miał ochotę sobie w coś takiego zagrać. Nie wszyscy muszą mieć taki sam gust. Ja na przykład lubię, jak moja armia wygląda prawie tak samo, bo wtedy mam wrażenie że dysponuję profesjonalną prawdziwą armią.
    Jacek Piekara

Offline Drw@l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 17, 2011, 13:12:00 »
    Czy wedłług ciebie armia powinna wyglądać tak samo?Te same twarze?No wez przestań.Masz jakieś problemy ze sobą?Niewiem o co Ci chodzi z tym modem.
    Józef Piłsudski

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 17, 2011, 13:53:33 »
    A czy ja powiedziałem ze te same twarze? Nie, a właściwie powiedziałem że OPRÓCZ twarzy
    (...)
    Nazywa się Armia Klonów, bo żołnierze tego samego poziomu, np. Swadiańscy Rycerze, wyglądają dokładnie tak samo (oczywiści nie ich twarze)
    (...)
    Czytanie ze zrozumieniem się kłania......
    Jacek Piekara

Offline Drw@l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 17, 2011, 13:58:49 »
    Nie chciało mi się czytać tego co napisałeś na początku,bo to po pierwsze strata czasu,a po drugie to mod jest nie zaciekawy.
    PS.Tak przy okazji chciałem się spytac czy ty nie miałes problemów w dzieciństwie?
    Józef Piłsudski

Offline Araden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 17, 2011, 14:11:31 »
    Ten mini - mod to dobry pomysł dla osób które mają kiepski sprzęt. Widać że nikt nie wpadł na to że klony nie będą zarzynały komputera tak jak różnorodność w armii. Tym mniejsza różnorodność, tym mod ma mniejsze wymagania.
    Drw@l sądząc po twoich obydwu postach to ty chyba masz jakieś problemy, radzę ci już nie czytać tego tematu bo może ci zaszkodzić.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Drw@l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 17, 2011, 14:24:13 »
    Co sugerujesz?Jak moze mi zaszkodzic?
    Józef Piłsudski

Offline Cocher

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 17, 2011, 15:59:57 »
    Co sugerujesz?Jak moze mi zaszkodzic?

Możesz dostać osta..Ośmieszyć się(już to zrobiłeś) i wiele innych.Archi to dobry pomysł jak są zbroje na których godła lordów widnieją...Armia kolorowa i ładna: )
    Look over your shoulder, ready to run.
    Like a cleveland pitch, from a smoking gun.
    I am the game and I make the rules.
    So move on out here and die like a fool.
    Try to figure out what my moods gonna be.
    Come on over sucker, why don't you ask me?
    Don't you forget that the price you can pay
    Cause I am the game and I want to play....

Offline Drw@l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 17, 2011, 17:09:16 »
    Dobra,każdy ma inny przecież gust i swoje zdanie.
    Józef Piłsudski