Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Podziękowania i rozmowy końcowe.  (Przeczytany 3891 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Podziękowania i rozmowy końcowe.
    « dnia: Lipca 14, 2011, 09:11:44 »
    Jestem bardzo zadowolony, że turniej Puchar Polski doszedł szczęśliwie do końca. Na początku chciałbym podziękować organizatorom za świetny turniej, który prowadzili zawzięcie, przebijając się mieczem przez krytykę. Po drugie chciałbym pgratulować zwycięzcom Pucharu Polski - Klanowi Drunken Masters. Uważam, że po wakacjach przydałoby się zorganizować kolejny turniej, aby wyłonić prawdziwy, najlepszy, Polski klan. (Gdyż jak wiemy WV już nie ma). Dziękuję jeszcze osobom, które przyczyniły się do prowadzenia, ulepszania działalności turnieju.

Turek

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Podziękowania i rozmowy końcowe.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 17, 2011, 13:03:04 »
    Nagrody by 4ECH
    Jeszcze raz to napiszę, ale warto. Chcę podziękować wszystkim zespołom za wytrwałość i chęć walki do samego końca ! Dzięki Wam ten turniej miał sens ! Wiem, że nie każdemu się spodobała jego forma jak i prowadzenie, jednak mam nadzieję, że uczestnicy nie uważaja tych zawodów za patologię i mam nadzieję, że świetnie się bawili !
    Jeszcze raz dziękuję drużynom, osobom, które zaangażowały się w szlifowanie turnieju, tawernie, za udostępnienie nam subforum i ogólnie wszystkim !
    W tym temacie możecie się wypowiadać na temat całego turnieju, o ile oczywiście załoga (czyt. administracja) go nie zamknie lub nie usunie.
    Pozdrawiam
    Kamillo

Offline Warder

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 17, 2011, 13:20:11 »
    Dodam że, to był chrzest bojowy dla wielu osób z PE, w prowadzeniu turnieju...

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 17, 2011, 13:39:14 »
    (Gdyż jak wiemy WV już nie ma)

Jaka to nie ma? Przecież został ostatnio aktywowany ;-) (żart vide zamieszanie, które ostatnio było na forum).

Gratuluję zwycięscy turnieju.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 17, 2011, 16:53:16 »
    Jestem królem fragów!

;P

Przynajmniej jakieś nagrody są...na mistrzostwach świata nie było nawet zasra**go bannerka;P

EDIT: Popieram Rolanda!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2011, 17:51:28 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 17, 2011, 17:19:39 »
    W wersji angielskiej banery też mogły się pojawić. Tak, chwała Argaleba pozostanie tylko w granicach naszej skromnej społeczności ;(

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 17, 2011, 20:55:28 »
    ależ na pewno coś się przedostanie na zewnątrz :P