Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co to klany?  (Przeczytany 1782 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Koza123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Co to klany?
    « dnia: Lipca 13, 2011, 21:47:02 »
    Tak, jak w temacie. Proszę o wyjaśnienie co to są klany. Szukałem już wszędzie i nie znalazłem. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Co to klany?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 13, 2011, 21:55:19 »
    klan
    klan
    klan
    xD

Zapewne chodzi ci o to klan

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 13, 2011, 22:12:19 »
    Tak, jak w temacie. Proszę o wyjaśnienie co to są klany. Szukałem już wszędzie i nie znalazłem. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
    Klan to zorganizowana grupa ludzi grającej w grę w trybie Multiplayer.
    na ogół klan jest zhierarchizowany, dzieli się na Dowódcę, zastępców, członków i nowicjuszy.
    Klany często ustalają czas wspólnych treningów, organizują bitwy z innymi klanami, maja własny kanał TS do komunikacji i forum.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 14, 2011, 15:50:51 »
    Po napisaniu przez kogoś na serwerze jak się respić lub jak się kupuje broń myślałem że nic tego nie przebije A JEDNAK !!!!!

PS. Jak naprawdę wszędzie szukałeś to JAKIM CUDEM przegapiłeś pierwszy link z google?? a jak w google nie szukałeś to informuje google nie gryzie.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 14, 2011, 16:05:53 »
    Może dlatego że pierwszy link z Google to odnośnik do serialu telewizyjnego, a jedyna informacja na stronie numer 1 to zbiór klanów CS na samym dole strony.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 14, 2011, 19:18:29 »
    Może dlatego że pierwszy link z Google to odnośnik do serialu telewizyjnego, a jedyna informacja na stronie numer 1 to zbiór klanów CS na samym dole strony.

Nie wiem jak ty tam Argaleb szukasz ale ja jakbym szukał informacji co to jest klan to ja bym wpisał fraze klany komputerowe. Myślenie naprawdę nie jest trudne.

Pozdrawiam Sosna