Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z modami, zawieszają się podczas bitwy  (Przeczytany 1657 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zagiel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z modami, zawieszają się podczas bitwy
    « dnia: Lipca 13, 2011, 00:38:11 »
    Witam

Mam problem z większością modów ponieważ gra w czasie bitwy po kilku minutach dostaje laga (lub zawiesza się) i pokazują się na zmianę dwie klatki (dźwięk w tle leci normalnie) i muszę zamykać grę alt-ctrl-delete, obniżanie jakosci grafiki i zmniejszanie limitu wojska na mapie daje mi tylko wiecej fpsów a lag jak był tak jest, ze sposobu ze zwiększeniem pamięci w boot.ini "/3GB /USERVA=2990" nie mogę skorzystać, ponieważ powoduje to u mnie lagowanie Windowsa wygląda to mniej więcej tak jak by sterowniki do karty graficznej nie były zainstalowane i musze wrócić do domyślnego ustawienia boot.ini. Na nativie Warbanda czy Ogniem i Mieczem nie mam tego problemu i mogę spokojnie grać na wysokich ustawieniach z limitem jednostek na 200 problem występuje jedynie z modami.

Z góry dziękuje za pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Komputer:
     Core2Duo E8500 3.16GHz
     3070MB RAM
     AMD Radeon HD 6850 1GB
     Windows XP Professional