Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Modpack 2.4 problem - proszę o pomoc  (Przeczytany 1942 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline metallist

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Floris Modpack 2.4 problem - proszę o pomoc
    « dnia: Lipca 11, 2011, 11:13:57 »
    Ściągnąłem Floris modpack 2.4, wrzuciłem do modules, ale po około 2 mintuach gry (np. przy próbie walki z kimkolwiek) wyskakuje mi błąd runtime c++ który wygląda tak :

Wie ktoś jak ten problem rozwiązać? Mod bardzo fajny, chętnie bym pograł, ale niestety nie mam jak ;|

Proszę o pomoc, pozdrawiam

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Floris Modpack 2.4 problem - proszę o pomoc
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 11, 2011, 13:15:39 »
    Ściągnąłem Floris modpack 2.4, wrzuciłem do modules, ale po około 2 mintuach gry (np. przy próbie walki z kimkolwiek) wyskakuje mi błąd runtime c++ który wygląda tak :

Wie ktoś jak ten problem rozwiązać? Mod bardzo fajny, chętnie bym pograł, ale niestety nie mam jak ;|

Proszę o pomoc, pozdrawiam

A czy kolega przeglądał przynajmniej przez 10 sekund to forum?Tak się składa, ze temat poświęcony tej modyfikacji jest jednym z "najgorętszych", czyli na samej górze.Z racji tego zadanie pytania tam, przyniosłoby większy efekt w poszukiwaniu rozwiązania problemu a i forum nie byłoby zaśmiecane.
    Tak się składa, że ten problem miało wiele osób, i praktycznie na kazdej stronie jest o tym wzmanka.Zapraszam więc na [http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6807.0