Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zabugowane drabiny i pogorszenie płynności  (Przeczytany 1087 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Zabugowane drabiny i pogorszenie płynności
    « dnia: Lipca 10, 2011, 18:47:32 »
    Witam !
    Mam parę pytań czy wszyscy (po patchu 1.39) macie takie zabugowane drabiny w zamkach Chanatu Krymskiego? Mam misje nowy chan i chcąc nie chcąc muszę je podbić a moi żołnierze wychodzą po drabinkach i zatrzymują się pod koniec przez co wrogowie dowolnie ich wybijają. Da się to jakoś naprawić a jeśli nie to jak zniszczyć bramy ? Trzeba mieć dużo inżynieri ? czy może dwa wystarczy ? Oprócz tego zauważyłem nagły spadek wydajności gry, od razu mówię, że mój komp do najlepszych nie należy ale jakoś tam dawał rade a po włączeniu trybu "własna bitwa" nagle gra na kampani zaczeła mi się ścinąć. Obniżenie grafiki trochę pomogło ale nie do końca. Reinstalowałem grę i przez jakiś czas było dobrze lecz problem znowu się powtórzył może wiecie o co chodzi ?

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Zabugowane drabiny i pogorszenie płynności
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 10, 2011, 19:47:41 »
    Łatka 1.138 przyniosła wiele błędów a niewiele poprawek, niby coś tam poprawiał 1.139 ale niewiele. Skoro masz polską wersje radzę ci zostać na wersji 1.136, ale teraz zapisów byś nie odpalił. Jeśli chodzi o niszczenie murów to dwa punkty inżynieri to za mało, z cztery co najmniej powinieneś mieć.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Zabugowane drabiny i pogorszenie płynności
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 10, 2011, 20:34:12 »
    Dzięki, no nic chyba zostanę na 1.139 bo mimo wszystko jest bardziej znośna niż wcześniejsze wersje. Poczekam sobie na 1.41 ale mam wrażenie, że się nie doczekam...