Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem w sklepie  (Przeczytany 775 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piasek300

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Tigorner
    Problem w sklepie
    « dnia: Lipca 10, 2011, 14:59:09 »
    Po wyjściu nowego patcha do WB mam taki oto problem. Chcąc kupić sobie jakieś lepsze buty i rękawice pojechałem do pierwszego lepszego miasta, patrze są rękawice to se kupiłem i nie ma żadnych , jadę do kolejnego, teraz nie też żadnych rękawic i butów nie ma, i do kolejnego i też nie ma. Szukałem prawie we wszystkich miastach i nie ma, nawet po wielu dniach nadal nie było ( a gram już około 300 dni warbandowych ). Zauważyłem że teraz mogę zdobyć rękawice buty tylko po pokonanym wrogu co według mnie jest wkurzające

Więc mam pytanie . Czyżby to jest wina patcha, że nie mam w sklepie żadnych rękawic i butów, czy po prostu teraz trzeba to kupywać w odpowiednich miastach ?

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Problem w sklepie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 10, 2011, 15:18:52 »
    Wina pacza. Tu http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7781.60 znajdziesz rozwiązanie.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    Odp: Problem w sklepie
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 10, 2011, 18:22:53 »
    Temat wyżej masz 6 stron psioczenia o tym. Lenia masz ^^.
    (click to show/hide)