Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Internet na korbke tzn z iPlusa  (Przeczytany 879 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    Internet na korbke tzn z iPlusa
    « dnia: Lipca 09, 2011, 14:04:47 »
    Mam internet z iPlusa. Prędkość pobierania wynosi średnio 10-20 kb/s o ile nie jest spowolniony net.

Czy ktoś zna jakieś sposoby na przyspieszenie internetu nie licząć wymiany dostawcy/przejścia na radiówkę bo umowa jest na 2 lata.:/
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Internet na korbke tzn z iPlusa
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2011, 14:15:38 »
    Ponoć są anteny, które polepszają zasięg a co za tym idzie szybkość, ale nie łudziłbym się zbytnio,. Jeśli urzywasz tego Internetu na wsi po za dużymi miastami to cudów nie będzie.
    Miałem iplusa jakies 1,5 roku, potem play. I jedno i drugie działa podobnie, jak jest blisko antena i ludzi mało to działa fajnie, szybko aż miło. Jak jest blisko antena ale ludzi masa, czyli w godzinach szczytu(od 16 tak do 20/22) działa jak krew z nosa, przycina, rozłącza - miernota. Mobilne internety są dla studentów, aby coś na wykładzie przeczytać, w drodze wejść na gg lub stronkę - do codziennego użytkowania potrzeba duuuużo cierpliwości :)