Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Liczebność oddziałów NPC-ów  (Przeczytany 1523 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline banan1025

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • pogromca Łukaszenki
    Liczebność oddziałów NPC-ów
    « dnia: Lipca 08, 2011, 10:42:32 »
    Chcę zmienić limit oddziałów lordów w Wfasie, bo wkurzają mnie oddziały szwedzkie w liczebności 200+ podbijające naszą ukochaną RP. Mógłby ktoś wyjaśnic zielonemu jak to zrobić? Z tego co wiem to pliki wfasa są takie same jak w warbandzie.

Nooo za**biści moderzy polskiej sceny M&B, pomóżcie biedakowi w potrzebie ;)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2011, 18:48:45 wysłana przez banan1025 »
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline Edmund

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Znany również jako GC.PL.COM
    Odp: Liczebność oddziałów NPC-ów
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 19, 2013, 17:17:44 »
    Możesz spróbować w pliku ms module_party_temples. Znajdź ten oto skrypt:

("kingdom_5_reinforcements_a", "kingdom_5_reinforcements_a", 0, 0, fac_commoners, 0, [(trp_rhodok_spearman,3,7),(trp_rhodok_tribesman,3,6)]),
    ("kingdom_5_reinforcements_b", "kingdom_5_reinforcements_b", 0, 0, fac_commoners, 0, [(trp_rhodok_trained_crossbowman,2,6),(trp_rhodok_crossbowman,4,7)]),
    ("kingdom_5_reinforcements_c", "kingdom_5_reinforcements_c", 0, 0, fac_commoners, 0, [(trp_rhodok_sergeant,3,6)]),

I znajdź skrypt z liczbą danej frakcji i spróbuj pozmieniać cyfry np. w trp_jednostka_frakcji,3,6 na trp_jednostka_frakcji,4,7
    Może pomoże ale pewien nie jestem!
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2013, 16:46:25 wysłana przez Edmund »