Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błąd przy włączaniu  (Przeczytany 2680 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tiweth

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Błąd przy włączaniu
    « dnia: Lipca 07, 2011, 19:10:24 »
    Witam. Mam z warbandem taki problem:
    Gram sobie w warbanda już jakiś czas. Uruchamiam grę, "paradox", "tale worlds" i nagle wywala mnie do pulpitu z błędem: "Wystąpił problem z aplikacją Mount&Blade: Warbandi zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty..."C:\DOCUME~\ja\USTAWI~1\Temp\cb1b_appcompat.txt (Następujące pliki zostaną dołączone do tego raportu o błędach) Warband oryginalny (steam). Instalowałem już ponownie, a raczej pobierałem. (ze steama oczywiście) Dodam iż z mojego konta od 3 dni korzysta brat któremu pozwoliłem trochę pograć w warbanda u siebie. Wyskakiwał mi komunikat, że ktoś zalogował się na innym komputerze itd... Wątpię jednak żeby to było przyczyną błędu. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Błąd przy włączaniu
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 08, 2011, 11:27:37 »
    Może to wirus czy trojan?

Offline Tiweth

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 09, 2011, 10:17:47 »
    Błąd już naprawiłem. Wywaliłem wszystkie śmieci z folderu warbanda jak i ze steama. W tym kopie zapasowe. O dziwo pomogło :d.

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 27, 2011, 19:12:03 »
    Kuffa mam ten sam błąd ...
    Grałem w Warbanda i już mi się nie chciało włączyłem ALT + F4 i się komp zaciął .
    Zresetowałem o i takie gówno wyskoczyło appcompat.txt czy jakoś tak .
    Próbowałem warbanda przeinstalować itp. ale nic to nie poradziło .
    Błąd już naprawiłem. Wywaliłem wszystkie śmieci z folderu warbanda jak i ze steama. W tym kopie zapasowe. O dziwo pomogło :d.
    Co do tej wypowiedzi nie rozumiem o jakie śmieci miał na myśli bo mi się wydaje że w tych folderach ich nie ma .
    Proszę o pomoc !!!