Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czy jest możliwość gry na tych serwerach.  (Przeczytany 1616 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Czy jest możliwość gry na tych serwerach.
    « dnia: Lipca 05, 2011, 09:53:46 »
    Cześć, mam pytanie, krótko i na temat.
    Czy jest możliwość gry na pirackich serwerach WB na oryginalnej wersji gry ? Chciałbym pograć z klegą który ma pirata.
    Jeżeli to podchodzi pod piractwo, proszę o usunięcie.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Czy jest możliwość gry na tych serwerach.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 05, 2011, 10:03:58 »
    Jeżeli kolega ma pirata, to niech sie nie przyznaje, bo handel ludźmi jest zabroniony! Proponuję pozbyć się pirata tzn, szybko sprzedać go na jakąś łajbę lub posłać do szkoły ;]

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 05, 2011, 11:59:57 »
    Może niech kolega kupi pełną wersję oryginał jest tera na steam za grosze...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 05, 2011, 12:29:41 »
    Jeżeli kolega ma pirata, to niech sie nie przyznaje, bo handel ludźmi jest zabroniony! Proponuję pozbyć się pirata tzn, szybko sprzedać go na jakąś łajbę lub posłać do szkoły ;]

Widzę pan ironia już ci odpowiedział. Skoro masz oryginała i chcesz grać na cracku, musisz poszukać w necie instrukcji do tego. Tu nikt ci nie pomoże, ale w internecie jest wiele stron na ten temat.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Sarl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 06, 2011, 15:31:54 »
    Cześć, mam pytanie, krótko i na temat.
    Czy jest możliwość gry na pirackich serwerach WB na oryginalnej wersji gry ? Chciałbym pograć z klegą który ma pirata.
    Jeżeli to podchodzi pod piractwo, proszę o usunięcie.

Owszem, jest taka możliwość. Najpierw należy dodać serwery z cracka do ulu, a na oryginale serwery te będą w ulubionych i będzie możliwość wejścia na nie.
    Gratuluję ciekawej formy pomocy osobnikom u góry.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 06, 2011, 22:35:35 »
    Owszem, jest taka możliwość. Najpierw należy dodać serwery z cracka do ulu, a na oryginale serwery te będą w ulubionych i będzie możliwość wejścia na nie.
    Gratuluję ciekawej formy pomocy osobnikom u góry.
    ...Tu nikt ci nie pomoże...

Ach, czyżby?

Tak jak ktoś wcześniej napisał - kolega niech kupi oryginała i będziecie mogli sobie pograć razem na oryginalnych serwerach. Czy aż tak trudno wydać pare złociszy na Warbanda? Może grafika nie powala, ale to jedna z gier, których nie odłożyłem po miesiącu na półkę i zapomniałem.

Edit: Fuu!! Dzięki Axan, że mnie poprawiłeś - mój mózg o tej godzinie przechodził powoli w stan hibernacji. ;d
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2011, 10:56:18 wysłana przez Tymbark »

Offline Axan

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • >:C
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 07, 2011, 10:15:36 »
    Tymbark dlaczego ma kupować pirata? A tak na serio to jeśli chce się cieszyć grą niech kupi tego Warbanda za ileś tam złotych.