Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błąd  (Przeczytany 848 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tragos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Błąd
    « dnia: Lipca 04, 2011, 22:08:26 »
    Witam ! ...

Poirytowała mnie ta sytuacje i nie wiem z jak jej wyjść ... obaliłem właśnie króla RP i zostałem mianowany nowym władcą problem w tym , że wcześniej sprzeciwiłem sie rozkazowi króla podczas odbijania miasta i zagarnąłem je dla siebie zostałem wtedy wyrzucony (wtedy tez już zbierałem głosy na moja kandydaturę i mniejwiecej wtedy obrady zakończyły się wynikiem dla mnie pozytywnym) ...

W statystce Krajów - "Nations" widnieje jako władca RP a gdy patrze w statystyke Charakteru nie na leże do żadnej nacji ... -.-  co się ma do tego , że jestem zwykłym łotrem i nie mogę wydawać rozkazów Lordom ... (odziwo w Warszawie mogę zarządzać dyplomacją... oraz posiadam misje od Zagłoby)

Nie wiem nie mam Save na moment przed wywaleniem ... nie wiem co zrobić miał ktoś podobny problem ... albo zna rozwiaznie -.-

Offline Janek Sobieski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Błąd
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2011, 15:14:35 »
    też mam ten problem