Witam, mam otóż taki problemik, tzn jestem szlachcicem w Chanacie i narazie nie mam z nikim wojny, wiec pomyslalem ze wykonam pare zadan u innych mocarstw wiec postanowilem u RP niestety mam u nich na -3 stosunków ( podejrzliwi ) i zaden z lordów RP nie chce ze mną gadać, nie moge tez do miast wchodzić. Gdy rozmawiam z lordem on cos tam do mnie mowi i koniec dialogu, nawet nie ma zadnej opcji rozmowy, wychodzi mi na mape swiata :p Wiec pytanie jest takie jak polepszyć u RP do przynajmniej 0 ( slownie zero ) bym mogl rozmawiac etc ?
Mam jeszcze drugie pytanie, nie ma sensu zakladac dwoch osobnych tematow, wiec...tak jak mowilem wczesniej jestem szlachcicem w Chanacie Krymskim, posiadam ponad 300 slawy i chyba 53 szacunku, nie wykonywalem zadnych zadan specjalnych od zadnej frakcji. Szlachcicem zostalem odrazu po zaproszeniu od Chana Islama-Gereja, nawet nie bylem najemnikiem u Nich. I tak sobie gram nabilem tej 300 slawy etc i chce zacząc watek fabularny ale zaden szlachcic chanatu nie daje mi zadania nawet Chan Islam-Gerej. Co teraz ?