Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak polepszyć stosunki z państwem...+ dodatkowe pytanie :)  (Przeczytany 5364 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tykersky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam, mam otóż taki problemik, tzn jestem szlachcicem w Chanacie i narazie nie mam z nikim wojny, wiec pomyslalem ze wykonam pare zadan u innych mocarstw wiec postanowilem u RP niestety mam u nich na -3 stosunków ( podejrzliwi ) i zaden z lordów RP nie chce ze mną gadać, nie moge tez do miast wchodzić. Gdy rozmawiam z lordem on cos  tam do mnie mowi i koniec dialogu, nawet nie ma zadnej opcji rozmowy, wychodzi mi na mape swiata :p Wiec pytanie jest takie jak polepszyć u RP do przynajmniej 0 ( slownie zero ) bym mogl rozmawiac etc ?

Mam jeszcze drugie pytanie, nie ma sensu zakladac dwoch osobnych tematow, wiec...tak jak mowilem wczesniej jestem szlachcicem w Chanacie Krymskim, posiadam ponad 300 slawy i chyba 53 szacunku, nie wykonywalem zadnych zadan specjalnych od zadnej frakcji. Szlachcicem zostalem odrazu po zaproszeniu od Chana Islama-Gereja, nawet nie bylem najemnikiem u Nich. I tak sobie gram nabilem tej 300 slawy etc i chce zacząc watek fabularny ale zaden szlachcic chanatu nie daje mi zadania nawet Chan Islam-Gerej. Co teraz ?

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Jak polepszyć stosunki z państwem...+ dodatkowe pytanie :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 04, 2011, 20:58:57 »
    Chanat i Szwecja nie mają wątku fabularnego.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Maciek1105

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 04, 2011, 21:10:28 »
    Oj... Muszę się niezgodzić! Szwecja ma wątek fabularny. Przynajmniej tak mi się wydaje. Jedno zadanie ma na pewano. Mianowicie daje je chyba król Szwecji.
    (UWAGA, TERAZ BĘDĘ SPOILEROWAŁ)
     Chodzi o to aby znaleźć tego NPC z którym spotykamy się na początku gry (Jackue de Clermont czy jakoś tak...) i przekonać go do poparcia szwedów. Jest w tym queście opowiedziane dlaczego przybył on na tereny dzikich pól (jego historia jest połączona z opowieścią o 3 muszkieterach). Więcej nie wiem bo nie grałem. Nie mogłe poprostu prowadzić kogoś do podboju ukochanej ojczyzny. Nawet jeżeli to wirtualna ojczyzna.
    Lepsza jest najgorsza prawda od najlepszego kłamstwa...

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 04, 2011, 23:22:35 »
    To są zadania specjalne każda frakcja je ma. Dla każdego kraju są trzy lub cztery takie zadania.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 24, 2011, 16:42:00 »
    chyba raczej 1 takie zadanie plus dostarczenie wladcy konia bojowego
    Vivat Pomerania!